Whatsapp İndir (Facebook Messenger) Whatsapp En Son Sürüm Mobil Uygulama

Whatsapp İndir (Facebook Messenger) Whatsapp En Son Sürüm Mobil Uygulamatt

2015 yılı teknoloji gelişiminde Whatsapp yılı oldu. Dah aönce görülmemiş teknolojiler üretilmeye ve çok büyük paralarda teknoloji şirketleri satın alınmaya başlandı. Aslında bu artık bir trend haline geldi ve bu trend büyük şirketler tarafından böyle hareketler her yıl tekrarlanır oldu. Her ay yeni bir güncelleştirme yayınlayanan Whatsapp indir ile birlikte iletişim kuvvetlendi.
Online iletişim programları ile artık arabada giderken bile iletişime geçebilirsiniz. Üstelik internet ile çalışan bu ücretsiz program ile birlikte artık çok daha ucuza iletişime geçme fırsatına sahip olabileceksiniz. üstelik bu tür işlemlerin tümü ücretsiz olarak sizi sunuluyor. Bir yıl sonra çok küçük bir miktar ile tekrar bu uygulamayı kullanmaya başlıyabiliyorsunuz.

Bu yüzden aslında 2015 senesi için iletişim senesi diyebiliriz. Bu sadece insanlar arasında olan bir iletişim değildir. Reklamlardan insana geçen iletişim, insanlar arası iletişimden daha önmeli bir etkene sahiptir. Birçok marka reklamları sayesinde bugüne kadar gelmiştir. Reklamsız bir şekilde başarı gösteren Whatsapp apk indir ise uzun zamandır gündemde!

whatsapp

Yep yeni özellikler ile gelen akıllı telefonlar ile birlikte artık ço kdaha yeni teknolojiler bizimle buluşmaya başladılar Sizde bu teknolojilere ayak uydurmak için yeni iletişim araçları arayışına girdiniz. Bu arayışınızı ise Whatsapp indir karşıladı. Bu gibi birçok iletişim aracı varken neden kurumsal olmayan şirketlerin geliştirdikleri ürünler kullanılıyor? Çünkü bu ürünlerin stabiletesi çok daha büyüktür.

Bu örnek girişimcilerin tasarladıkları ürünler artık büyük şirketler tarafından satın alınmaktadır. Sizde bu şirketlere güvenerek, uygulamaları APP store veya  Google Play Store’dan akıllı telefonlarınıza indirerek çok daha hızlı mesajlaşabiliyorsunuz. Bu mesajları göndermek ücretsiz olduğunda, Whatsapp indir gibi arayışlar çok daha fazla rağbet görüyor. En güncel Whatsapp sürümü www.ajanshaber.com ile sizlerle!

Bu programın diğer özelliklerini biliyor musunuz? Görüntülü konuşma yapma özelliği henüz yok ama sesli arama özelliği birçok operatör sağlayıcısını geride bırakmayı başardı. Google Play Store’da ki indirme sayısı 1 milyarı geçtiği gibi hızla indirilmeye ve rakipsiz sesli iletişim programı özelliği olmayı taşıyor.

Üstelik 2015 yılında gelmesi beklenen görüntülü konuşma özelliği ile birçok rakibi artık saf dışı bırakmış olacak. Dünyaca ünlü akıllı telefon markaları artık operatör kullanmadan iletişime geçebileceğiniz online programlar çıkarmaya devam ediyor. Böylece insanların kullandığı tek şey internet oluyor. Teknoloji insanları, insalarda teknolojiyi çok sevdi!

Yıllar önce 2, 3 arkadaş tarafından geliştirilen bu uygulamayı artık Facebook satın aldı! Tabiki sahipleri birlikte. Akabinde ise yenilik üstüne yenilik gelmeye başladı. Bu program sayesinde artık birçok insan anlık olarak fotoğraf, video ve ses kayıtlarını paylaşabiliyorlar.

4/5 - (1 vote)
4/5 - (1 vote)

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*