Call Of Duty İle Soğuk Savaş Devam Ediyor! – Call Of Duty İndir!

Call Of Duty İle Soğuk Savaş Devam Ediyor! – Call Of Duty İndir!

Call of duty nedir? Call Of Duty indir!  Call Of Duty oyna! Call of Duty, Türkçe’ si “göreve çağrı” olarak bilinen oyun, birinci şahıslı nişancıları içeren bir aksiyon oyunu serisidir.  Oyun seri halinde yayınlanmış birbirinden bağımsız konuları temel alan seri şeklindedir.  Call Of Duty indir! Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Black Ops 2  gibi serinin en çok bilinen oyunları modern zamanlara göre kurgulandı. Call of Duty, Black Ops ise dünyanın soğuk savaş dönemleri oyuna entegre edildi Serinin bilinen diğer oyunları ise II. Dünya Savaşı konu olarak almış. Call Of duty oyna!
CALL OF DUTY GÖREVE ÇAĞIRIYOR
Call of Duty, göreve çağrı  ilk etapta, önce Microsoft Windows platformu üzerinde başlamış ve ileriki oyunlarla birlikte oyun diğer konsollara da taşınmıştır. Serideki oyunlar Infinity Ward, Treyarch, Gray Matter Interactive, Spark Unlimited, Pi Studios ve Amaze Entertainment gibi birçok farklı yapımcı firma tarafından farklı dönemlerde geliştirildi ve sevilen oyunlar Activision ve Aspyr Media tarafından da piyasaya sürüldü. Oyunlarda, ayrıca id Tech 3, IW engine ve Treyarch NGL gibi farklı oyun motorları da kullanıldı.
Call of Duty yani Göreve Çağrı, gördüğü büyük ilgiden dolayı, genişleme paketi olarak piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı türü bir aksiyon oyunu. United Offensive, 14 Eylül 2004 senesinde Gray Matter Interactive tarafından geliştirildi ve Activisionfirması  tarafından oyunun dağıtımı yapıldı. Serinin ilk oyunununun devamı niteliğindeki United Offensive’ in konusunun  Kardeşler Takımı (Band of Brothers) diye bilinen filmden  büyük ölçüde etkilendiği söyleniyor. Ayrıca oyunun  “Sicilya Görevi” isimli bölümünün de  The Guns of Navarone adlı filmden etkilenip etkilenmediği hala tartışma Of Duty İndir!etkilendiği söyleniyor. Ayrıca oyunun  “Sicilya Görevi” isimli bölümünün de  The Guns of Navarone adlı filmden etkilenip etkilenmediği hala tartışma l
Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*