Gözlerin üzerine çevrildiği Ayşenur Balcı Kimdir?- Ayşenur Balcı kaç yaşında?

Gözlerin üzerine çevrildiği Ayşenur Balcı Kimdir?- Ayşenur Balcı kaç yaşında?

36

Ayşenur Balcı ismini hepimiz Bu Tarz Benim yarışması ile tanıdık. Balcı orda sarı saçları ve marjinal giyimi ile herkesin ilgisini çekti. Bu yarışmadan sonra da ilgiyi hep üzerinde tutmaya çalıştı ve bunu bir ölçüde başardı. Peki Ayşenur Balcı kimdir? Ayşenur Balcı kaç yaşında? İşte Ayşenur Balcı hakkında detaylar.
Ayşenur Balci kimdir? Ayşenur Balcı kaç yaşında?
Ayşenur Balcı ismini hepimiz Bu Tarz Benim yarışması ile tanıdık. Balcı orda sarı saçları ve marjinal giyimi ile herkesin ilgisini çekti. Bu yarışmadan sonra da ilgiyi hep üzerinde tutmaya çalıştı ve bunu bir ölçüde başardı. Peki Ayşenur Balcı kimdir? Ayşenur Balcı kaç yaşında? Sarı saçları ve ilginç giyim tarzı ile herkesin ilgisini çeken Ayşenur Balcı Bu Tarz Benim yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyorudu. Bu yarışmanın en ilginç yüzlerinden biri olan Ayşenur Balcı, 1994 doğumlu ve  İstanbul’da yaşıyor.

Yarışmaya katılmadan önce de Modellik ve mankenlik yapan Balcı, bunların dışında oyunculuk ve dans ile ilgilenmektedir. Yarışmada yer aldığı dönemde Show TV’de yayınlanan Her şey Dahil programına konuk olan Ayşenur Balcı, programda ki performansı  ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakilerin dikkatini çekmişti. Ayrıca bu performanstan sonra sosyal medyada da gündem olmuştu. Ayşenur Balcı ayrıca güçlü bir instegram profiline de sahip. Kendisinin önemli sayıda bir takipçi kitlesi vardır. Balcı, mankenlik ve foto modellik mesleğini yapmaya devam ediyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*