The Walking Dead Takipçilerine İyi Haber! Walking Dead 6. Sezon Sürprizlerle Geliyor

The Walking Dead Takipçilerine İyi Haber! Walking Dead 6. Sezon Sürprizlerle Geliyor214121

The Walking Dead tüm dünyayı bekletiyor! Dünyanın her yerinde milyonlarca takipçisi bulunan The Walking Dead’ in yeni sezon tarihi belli oldu! Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Norman Reedus, Lennie James gibi isimlerin yer aldığı dizinin 6. sezon çekimleri yakın zamanda başladı. Peki the walking dead ne zaman başlayacak? Dizinin 6. sezonunun başladığını ise setten yayınlanan videoyla Michael Cudlitz duyurmuştu. Bu arada dizinin yeni sezon tarihi ise belli oldu. Dizinin 6. sezonu 11 Ekim Pazar günü yeni sezonda başlayacak. Dizinin altıncı sezonunun ise 16 bölümden oluşacağı söylenmişti.
ÖLÜLER YENİDEN EKRANLARDA
The walking dead 6. sezon geliyor! Walking Dead’ in orjinal ismi Yaşayan Ölüler. Bu diziyi ilk yayınlandığı 2010 yılından bu güne tüm dünyada ilgi ile takip ediliyor. IMDB’ de ki puanı ise 8.7 ve en çok izlenen diziler arasında bulunuyor. Dizi ABD yapımı ve 44 dakikalık bölümlerle 5. sezonunu da bu sezon tamamladı. ABD’ nin AMC kanalında yayınlanan başarılı dizisi 6. sezonun ne zaman başlayacak merak konusuydu. Rekor niteliğinde reytingler ile devam eden dizi, 6. sezon onayını rahatlıkla almayı başardı. Herhangi bir aksaklık meydana gelmediği taktirde The Walking Dead’ın 6. sezonunu 11 Ekimde izleyeceğiz.

The Walking Dead, Yaşayan Ölüler dizisi hakkında birkeç şey söylemek gerekirse; The Walking Dead’ i yapan kişi Frank Darabont. Zombilerin konu alındığı ve aynı isimdeki çizgi romandan ekranlara aktarılan bu dizi yayınlanan 5 sezonu ile ülkemiz de dahil tüm dünyada her hafta yayınlanan bölümleri ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Takipçilerinin de bildiği üzere 12 Ekim 2014 tarihinde yayınlanmaya başlayan 4. Sezon Kasım ayında ara vermiş, Şubat ayında tekrardan ekranlara dönerek 29 Mart 2015’ de Conquer isimli bölüm ile sezon finalini gerçekleştirmişti. TWD tutkunları bu uzun ayrılıktan sonra sürekli olarak “TWD 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak?” şeklinde sorular sormaya başlamıştı. Dizi 6. sezon onayını geçtiğimiz yıl almayı başardı.
the walking dead ne zaman basliyor

THE WALKİNG DEAD KONUSU!
The Walking Dead, herkesin bildiği gibi aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Dizide yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesi veren bir küçük grubunun hikâyesi anlatılıyor. Hikâyenin çoğu, Atlanta metropol bölgesi ile Georgia çevresindeki kuzey kırsal bölgelerde geçiyor. Yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan “aylaklar” (dizide zombiler bu adla anılmakta) sürüsünden uzakta aradıkları güvenli yerler bu kırsal bölgelerde geçiyor. Konu, yaşam mücadelesi verenler grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

The Walking Dead’ de, Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcısı olan Rick Grimes’tır. Grup her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir. Ölüler geri dönüyor! Bakalım bu yeni sezonda takipçileri ne gibi süprizler bekliyor? Tüm dünyada olduğu gibi bizde de yoğun bir takipçi desteği olan The Walking Dead için geri sayım başladı. Dünyanın en iyi dizilerinden biir olan dizi Eylül ayında takipçileri ile hasret giderecek.

etiket:the walking dead,walking dead,the walking dead ne zaman,6.sezon ne zaman

KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*