Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özeti izle!

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özeti izle!

214146

Fenerbahçe Shakhtar maçı yaz mevsiminde futbolu özleyen futbol tutkunlarını oldukça sevindirdi. Maç dün akşam yani 28 Temmuz akşamı yayınlandı ve 0-0 skorla sonuçlandı. Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özetinasıl izlenebilir? İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özeti hakkında detaylar…

Fenerbahçe Shakhtar maçı 0-0 bitti

Fenerbahçe Shakhtar maçı yaz mevsiminde futbolu özleyen futbol tutkunlarını oldukça sevindirdi. Maç dün akşam yani 28 Temmuz akşamı yayınlandı ve 0-0 skorla sonuçlandı. Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özeti nasıl izlenebilir? İşte Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maç özeti hakkında detaylar…

fenerbahce shakhtar maci ne zaman
FENERBAHÇE SHAKHTAR DONETSK MAÇ ÖZETİ

Fenerbahçe bugün kendi sahasındaShakhtar Donetsk ile şampiyonlar ligi ön eleme maçına çıkıyor. Bu akşam oynacak olan maç, Fenerbahçe Shakhtar Donetsk arasında oynanacak ilk karşılaşma olacak ve İstanbul’ da oynanacak. Taraftarın uzun süredir heyecanla beklediği maç için artık Nefesler tutuldu ve tüm gözler Devler Ligi’ nde. Gelen son bilgilere göre; Vítor Pereira yönetiminde olan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu için Ukrayna’ nın Shakhtar Donetsk takımını ağırlamaya hazır.

Lucescu 10. kez Sarı Kanarya ile karşı karşıya
Fenerbahçe ile bu akşam karşılaşacak olan Shakhtar Donetsk’ inin  teknik adamı olan Mircea Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edeceği Fenerbahçe’ ye karşı bu akşam 10. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor. 70 yaşında ki teknik adam aslında Türk futbolseverlerinin çok yakından tanıdığı bir isim. Lucescu daha önce ki dönemlerde Türk futbolu için mücadele vermiş ve çeşitli başarılara imza atmıştı. Türk futbolu için bir dönem ter döken ve Ukrayna’da 2004 yılından bu yana çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’le UEFA  Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe’ye rakip olacak teknik direktör, futbol kariyerinde daha önce 9 kez sarı lacivertlilere karşı  resmi kaşrılaşmaya çıktı.

Şampiyonlar ligi TRT ekranlarında
Ön eleme maçları Smart Tv’ de yayınlanırken, yapılan son anlaşmalara göre bundan sonra; UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını toplamda 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak. 27 Temmuz akşamı Çırağan Sarayı’ nda düzenlenen gecede TRT ve TIVIBU, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayınlanmasıyla ilgili bir program gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu programa  eski UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik direktör Mustafa Denizli ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*