1 değil tam 4 transfer birden!

1 değil tam 4 transfer birden!1

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer sezonunu dolu dolu geçirmesi ve iki büyük kulübün Mario Gomez, Van Persie, Nani, Quaresma gibi yıldız futbolcuların işini bitirmesi Galatasaray cephesinde kaosa yol açtı. Jem Karacan, Bilal Kısa, Carole ve Lukas Podolski’den sonra Real Madrid’in B takımından (Castilla) transfer edilen Jose Rodriguez taraftar ve camianın içini pek açmazken, sarı kırmızılı kulüpte yaşanan son gelişmeler Florya’da oluşan o olumsuz rüzgarı tam tersine çevirdi.

ÖNCE DOUGLAS SONRA AMERTEY

Son oynanan hazırlık maçında Nice’ten 4 gol yiyen sarı kırmızılılarda eksikler ve transfer yapılması gereken bölgeler açık açık ortaya çıkarken, Dursun Aydın Özbek ve yönetimin harekete geçtiği ve 4 futbolcuyla el sıkıştığı bildirildi. Semih Kaya ve Chedjou’nun yanına bir alternatif arayan ‘Cimbom’ Dnipro forması giyen Brezilyalı stoper Douglas’la anlaştığı ortaya çıkarken, sarı kırmızılı kulübün orta saha hattına ise 20 yaşındaki Ganalı futbolcu Daniel Amartey’i takviye ettiği anlaşıldı. Geçtiğimiz sezon İsveç’in Djuargarden kulübünden Kopenhag’a transfer olan Amartey 54 maçta görev alırken, genç oyuncu 6 da gol atma başarısını gösterdi.

SAĞ BEKTE SON KARAR MUNİER OLDU

Transfer sezonunda birçok sağ bekle adı anılmasına rağmen ne Rafael’in ne Maxi Pereira’nın işini bitirebilen Galatasaray bu bölge için Thomas Munier’in işini bitirdiği öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcunun orta sahada da oynama özelliği bulunurken, Belçikalı futbolcunun geçtiğimiz sezon C.Brugge’da 46 maçta görev aldığı, 7 kez de milli takım forması giydiği dikkatlerden kaçmadı.

İBRAHİMOVİC GALATASARAY’A ÇOK YAKIN

Son olarak Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir forvet almak isteyen Galatasaray’ın bu sezonki “çileği” Zlatan İbrahimovic olacak. PSG’den ayrılması kesinleşen süper yıldız için girişimlerini hızlandıran Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek’in İbrahimovic’e 2 yıl için 12 milyon Euro teklif ettiği öğrenilirken, menajer Raiola’nın 17 milyon Euro da direttiği bilgisi geldi. Zlatan için sponsor arayışlarına giren Galatasaray’ın bu konuda her hangi bir sıkıntı yaşamadığı, hatta Zlatan İbrahimovic için bazı sponsorların yarış halinde olduğu belirtildi. Çinli ortaklarıyla beraber transferde iyi işler yapan Milan’ın Zlatan İbrahimovic’e verdiği 7 milyon euro’luk tekliften bir kuruş yukarıya çıkmadığı öğrenilirken, bu transferde Galatasaray’ın yalnız kaldığı belirtildi.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*