Sony Pictures’tan Emoji Filmi Geliyor!

Sony Pictures’tan Emoji Filmi Geliyor!

Önceleri MSN’de sıklıkla kullandığımız, ancak şimdi elimizdeki telefonlarımız sağolsun hayatımıza yer eden emoji olarak adlandırılan ifadeler şimdi de film olarak karşımıza çıkacak. Sony Pictures tarafından alınan lisans sonucunda çalışmalara başlayana firma, bu filmin yönetmen koltuğuna da Anthony Leondis‘i oturtmayı tercih ediyor. “Kung Fu Panda: Ustalarin Sırrı” ve Igorfilmleri ile tanınan Leondis, aynı zamanda filmin senaryosunda da Eric Siegel ile beraber yazacak.

IMDB‘de 2019 olarak geçen Emoji filmi için aslında aynı başvuru Warner Bros. ve Paramount firmaları tarafından da yapılmış. Fakat Sony Pictures Animation’ın ödediği lisans parası hepsinden fazla olunca haliyle bu film Sony’de kalmış.

apple-emoji

Şu anda sadece emojileri konu alan bir filmin geleceği kesinleşmiş oldu. Ancak filmin konusuna dair hiçbir detay bulunmuyor. Bakalım Eric Siegel ve Anthony Leondis ikilisi bizlere nasıl bir film hazırlayacaklar göreceğiz. Ama bu size ilginç geldiyse eğer 14 Ağustos’ta sinemalarda olacak olanPixels filmi şu anlık sizi oldukça idare edebilir. Çünkü bu da bir Sony yapımı ve yakın bir durumu konu alıyor.

 

 

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*