Gmail 214 tane bedava mail hakkı veriyor! Tıkla ve Gmail kaydol

Gmail 214 tane bedava mail hakkı veriyor! Tıkla ve Gmail kaydol

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-08-06 12:24:13Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÎ÷ÿô	öÃ

İş hayatında başarılı olmak istiyorsanız sürekli olarak çevrimiçi yani aktif olmanız gerekiyor. Bu aktifliği hem kariyer hayatınızda hem de iletişim araçlarınızda yansıtmanız gerekiyor. Özellikle bireysel olarak çalışıyorsanız size gelen mektup ve düşünceleri sürekli olarak okumalı ve değerlendirmelisiniz. BU değerlendirme sonucunda pozitif olarak çıkan sonuçlar eşliğinde işinizde ve özel hayatınızda başarılı olmanız oldukça kolaydır. Günümüzde en önemli başarılı tekniği ulaşılabilir olmaktır. İster kurumsal, isterseniz de bireysel olarak çalışın ulaşılabilirliğiniz oldukça önemlidir. Ayrıca haberimizde sizlere iletişim araçlarının yanında birçok kişinin merak ettiği “hangi iletişim biçimini kullanmalıyım” sorusuna yanıt arayacağız.

Google şirketinin yıllar önce piyasa ücretsiz olarak sürdüğü Gmail platformu günden güne daha çok kullanıcıya ulaşıyor. Bu kullanıcılar ise genelde iş mailleri için bu sistemi kullanıyorlar. Bu servisi kullanmaların sebepleri arasında ise oldukça fazla detay var. Bunların en başında tabi ki stabilite ve güvenlik geliyor. Dünyanın en büyük şirketi Google mail hizmetlerine verdiği önemi geçen günlerde daha da artırarak iş hesapları için bin güncelleştirmeye yapmıştı. Bu güncelleştirme de ise artık şirketler Gmail giriş ara yüzünü özel hesaplarıyla ile güncelleyebileceklerdi. Yani mail@şirketismi.com olarak adreslerini kullanabiliyor ve diğer kişi, kurum veya şahıslar ile iletişime geçebiliyorlar. Bu sistem artık Google APPS adı altında bütün müşterilere ve ziyaretçilere sunuluyor. Fakat bu işlemin aylık veya yıllık olarak bir bedeli mevcuttur.

gmail
Ayrıca yapılan işlemlerde şirketler sunucularını Gmail mail hesaplarına bağlayıp bu ara yüzü kullanmaya devam edebiliyorlar. Ayrıca bu işlemlerin kullanılması için bazı ipuçları yine yardım sayfasına verilmeye devam ediliyor. Sürekli olarak online gmail hesabı giriş sistemlerini kullanıyorsanız kendinize ait bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefonda oturum açmanız sizin için çok daha yararları olacaktır. Geçtiğimiz yıllarda Apple’in depolama servisi iCloud’un hacklenmesi sonrası yapılan açıklamada şifrelerin kısalığı neden olarak gösterilmişti. Yani kombinasyonların olmadığı şifrelerinize değiştirerek uzun bir hale getirin. Kendinizin dahi hatırlamayacağı karışık bir şifre koymanız daha güvenli bir iletişim aracı olmasını sağlayacaktır. Tabi ki G mail şifresini bir yere not etmeyi unutmayın. Bunun için en ideal yer telefon rehberinizdir.

Son olarak bahsetmek istediğimiz bir diğer konu ise tabi ki bu mail sistemlerinizi nasıl kullanacağınız hakkında olacaktır. Bu araçları kullanırken çok rahat bir pozisyona sahip olabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Yani kısaca anlatmak gerekirse mobil olarak dahi ulaşabileceğiniz 2015 en yeni Gmail işlemleri sayesinde iş hayatınızda başarı yakalayabilirsiniz. Bu başarının devamını sürdürmek için ise tabi ki ulaşılabilirliğinizi daha çok artırmalı ve iletişim tekniklerinizi sürekli olarak geliştirmelisiniz.
KAYNAK: Ajans haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*