Samsung Galaxy S6 (2015-991KM) SON FİYAT – Samsung S6 Edge Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy S6 (2015-991KM) SON FİYAT – Samsung S6 Edge Fiyatı ve Özellikleri1

Geçtiğimiz MWC etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy S6 dünyanın her tarafında oldukça büyük bir satış grafiği yakaladı. Bütün takipçilerini sevindiren tasarımı, metal gövdesi ve üstün kamera özellikleri ile Samsung S6 oldukça beğenildi. Bu telefonun yanında tanıtılan Edge modeli ise yine bütün insanların hayranlıkla baktığı ve incelediği ürünler arasında yerini aldı. Yan ekran uygulaması olan bu modelde ise Galaxy modellerine yeni bir ekran stili getirildi. Bu stilin en etkileyici yanlarından birisi ise kesinlikle kesilmiş görüntüsü veren ekranında çalışıyor olmasıdır. Bu telefonun en etkileyici özellikleri sadece bu ekran ile bitmiyor elbette. Ayrıntılar haberimizde.

2015 MWC fuarında görücüye çıkan Samsung S6, etkileyici özellikleriyle aynı gün satışa sunuldu. Ön sipariş ile birlikte milyonlarca mobil aygıt satan firma, gelecek aylarda tanıtacağı S7 modeli ile değişiklik yapmaya ve tasarımlarını daha ileri taşımaya çalışıyor. 2.499 TL olan Galaxy S6 fiyatı günümüzde daha düşük fiyatlarla alıcısını buluyor. İnsanların en çok merak ettiği soru ise Samsung Galaxy S6’nın pil kapasitesi oluyor. Diğer modellere nazaran bu telefonların şarjı çok daha uzun süre dayanabildiği gibi hızlı şarj, kablosuz şarj gibi özellikleriyle müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor. Ek olarak parlaklığından bahsetmek gerekirse diğer mobil aygıtlara göre çok daha parlak bir ekran kalitesine sahip olan S6, önümüzdeki model ile çok daha güzel başarılara sebep olacaktır.2

samsung galaxy s6

Kablosuz şarj özelliğinden yukarıda bahsetmiştik ama bahsi geçen Samsung Galaxy S6 fiyatına bu özellikteki şarj pedleri dâhil değil! Kişisel kullanıma göre kapasitesi uzayan veya kısalan bu bataryaların ömrü 1 gün kadar dayanabiliyor. Bir diğer etkileyici özelliklerinden bir tanesi ise kolay hazırlanabilir temizleme aracı. Bu araç ile birlikte tek tuş ile telefonun hafızasını artırabilir ve performansı en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Bunu yapmak için kutudan çıkan katalogları inceleyebilir veya web sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Son olarak değinmek istediğimiz konu ise güncelleme hakkında olacaktır. 2015 Samsuns S6 özellikleri güncellemeler ile birlikte değişiklik göstermeye devam ediyor. Bu değişiklikler ise oldukça etkileyici bir biçimde hızla bitiyor. Google’nin mobil işletim sistemi Android, son sürüme sıklıkla güncelleniyor. Sadece son çıkan modeller e değil eski modellere de güncelleme geliyor. Geçtiğimizde günlerde Note 2 sürümüne kadar gelecek güncellemeleri Note 3’e çektiler fakat herhangi bir güncelleme paketi telefonlara henüz gelmiş değil. Sizde Samsung Galaxy S6 Edge modeli kullanıyorsunuz böyle bir bildirim gelmediğini görebilirsiniz. Bu modelde de yukarıda bahsettiğimiz birçok özellik var. Ek olarak 500 TL kadar artı bir ücret ödemeniz gerekiyor. BU ücrete ise tabi ki ekranın şekli ve performans özellikleri dahildir.

samsung s63
KAYNAK: Ajans haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*