Game Of Thrones 6. Sezon – Ne Zaman Başlayacak / Bitecek, Final Tarihi!

Game Of Thrones 6. Sezon – Ne Zaman Başlayacak / Bitecek, Final Tarihi!1

HBO’nun fenomen dizilerinden olan Game of Thrones dizisinin biteceği tarih ile ilgili açıklama tarihi geldi. Sevilen dizinin ne zaman sona ereceği ile ilgili bilgi en yetkili isimden geldi. Önümüzdeki haftalarda 6. Sezon çekimlerinin başlayacağı Game of Thrones ne zaman ekranlara veda edecek. Farklı konusu ile dünyada izlenme rekorları kıran dizinin bir özelliği de dizinin başrol oyuncularının bile sezon sonunda ölmesi. Her sezonu büyük ses getiren dizi yayınlanan 5. Sezon finalinde de izleyicinin akılında çeşitli sorular bıraktı. Game of Thrones 5. Sezon finalinde izleyici Game Of Thrones Ne Zaman Yayınlanıyor, Game of Thrones 6. Sezon ne zaman , Jon Snow’a ne oldu, Game of thrones ne zaman başlıyor, jon snow öldü mü sorularını merak ettiler. Game of Thrones 6. Sezon ve dizinin final tarihi ile ilgili detaylı bilgi haberimizde.
game of thrones jon snow öldü mü

GAME OF THRONES NE ZAMAN BİTECEK
HBO yapım şirketinin başarılı dizilerinden olan Game of Thrones yayınlandığı tüm ülkelerde büyük bir ilgi gören, Fonomen dizinin yayınlanan her sezonu izleyiciler tarafından defalarca izleniyor. Kısa bir süre önce Nisan 2016 yılında 6. Sezonu yayınlanacak olan dizinin sevenlerine üzücü bir haber geldi. Dizinin yapımcısının yapmış olduğu açıklama dizinin sevenlerini oldukça fazla üzdü.
GAME OF THRONES 8. SEZONDA BİTECEK!
Dizinin yapımcı şirketi HBO’nun başkanı Michael Lombardo, dün ülke basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss’in Game of Thrones’u 8 sezonunda diziyi tamamlamayı planladıklarını belirtti. Bu açıklamaya göre, sevilen dizi 2018 tarihinde ekranlara veda edecek. Ancak Lombardo’nun açıklamaları, Game of Thrones’un yakın zamanda beyaz perdeye transfer olabileceği iddialarını da güçlendirdi. Game of Thrones Serisinin yaratıcısı George R. R Martin’in son derece yaratıcı bir isim olduğunu ve hikâyenin oldukça geniş bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Lombardo, dizide anlatılan hikayeden bir yüzyıl önce yaşananların anlatıldığı kitabın yeni bir projeye konu olabileceğini belirtti.

GAME OF THRONES JON SNOW’A VEDA ETTİLER

Jon Snow’u canlandıran 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington’ın ölüp ölmediği bir süredir en merak edilen soruların başında geliyordu.

JON SNOW ÖLDÜ MÜ?

Lombardo, özellikle sosyal medyada hala sıcaklığını koruyan bir konuya da açıklık getirdi. Gelen bir soru üzerine Jon Snow’un öldüğünü düşündüğünü belirten Lombardo, “Gördüğüm, duyduğum ve okuduğum her şeye göre, Jon Snow öldü” ifadeleriyle tartışmalara da son noktayı koymuş oldu.
GAME OF THRONES’UN 6. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK

Önümüzdeki hafta çekimlerine başlanacak olan Game of Thrones’un 6’ncı sezonu Nisan 2016 tarihinde ekranlarda olacak.
KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*