Hava Durumu 15 Günlük – Bugün Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve İstanbul Hava Durumu Nasıl Olacak?

Hava Durumu 15 Günlük – Bugün Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve İstanbul Hava Durumu Nasıl Olacak?

Yaz mevsiminin gelmesiyle artan hava sıcaklıkları ve yüksek nem oranı bunaltmaya devam ediyor. Türkiye’nin bir bölümün de kavurucu sıcaklar hâkimiyetini sürdürürken müjdeli haber Meteoroloji’den geldi. Bu habere göre, bugünden itibaren Ege, Akdeniz ve Karadeniz’in bazı kesimlerinde yağmur bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre, Türkiye geneli ve 5 büyük il de 5 günlük hava durumu tahminlerini haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Hava durumu son günlerde sık sık değişiklik gösteriyor. Değişen hava şartları nedeni ile herkes bugün havalar nasıl olacak? sorularını sık sık sormaya başladılar. Meteoroloji’den alınan bilgiler doğrultusunda bu hafta havalar yurt genelinde sıcak geçecek. Üç büyük kent olan İstanbul Hava Durumu bugün, Ankara ve İzmir’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2-3 derece üstünde seyredeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yurt genelinde bu hafta kavurucu sıcaklar yaşanacak. Havaların sürekli değişmesi nedeni ile dışarıya çıkacaklar için İstanbul, Ankara, Antalya,ç ve Adana 8 Ağustos Cumartesi Ankara hava durumu tahminleri haberimizin ayrıntılarında.
TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ1
10 Ağustos Türkiye Geneli

Hava durumu her gün yenilenen ve her gün değişen bir hava tahminleri açıklamasıdır. Hava durumu tahminleri Türkiye Meteorolojisi tarafından açıklanan raporlara göre belirlenir, siz de hava durumu 15 günlük ve 5 günlük hava durumu tahminlerini sizlerle paylaştık. Antalya Hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

METEOROLOJİ YURT GENELİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Bolu, Eskişehir, Rize ve Artvin çevreleri, Trabzon ve Giresun’un iç kesimleri, Ankara’nın kuzey ve batısı ile Erzurum’un kuzeyinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :

Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da batı ve güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Manisa, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

İstanbul Hava Durumu2

hava durumu istanbul

Ankara Hava Durumu3

hava durumu ankara 10 ağustos

İzmir Hava Durumu4

hava durumu izmir 15 günlük

ANTALYA HAVA DURUMU5

hava durumu antalya

ADANA HAVA DURUMU6

hava durumu adana

Etiket: hava durumu istanbul,bugün hava nasıl olacak, hava durumu ankara, hava durumu 15 günlük, hava durumu izmir, haftalık hava durumu, hava durumu antalya, weather antalya, antalya weather, hava durumu adana
KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*