Mehmet Topal’a eski hocasından flaş teklif

Mehmet Topal’a eski hocasından flaş teklif1

Fenerbahçe’de göreve gelir gelmez “takımda benim 1,5 yıldızım var” diyerek Mehmet Topal’dan övgü dolu sözlerle bahseden Vitor Pereira ile tecrübeli oyuncunun arasında kara kedi girdi. Şu ana kadar oynanan 3 resmi maçta 66 dakika forma giyen Mehmet Topal’ı kadroda düşünmeyen Vitor Pereira, 29 yaşındaki futbolcuyu küstürürken, Topal’ın flaş bir kararla takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Samandıra’da yaşadığı talihsiz kurşunlanma olayı ve hakkında yapılan “kumar oynuyor” haberlerinden sonra Türkiye’den ayrılma kararı Mehmet Topal’ın yeniden La Liga’ya gideceği dillendirilirken, yetenekli orta sahayı eski hocası Unai Emery’nin istediği belirtildi. Valencia kariyerinde Emery ile birlikte çalışan Mehmet Topal’ın bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Sevilla’nın transfer sezonu bitmeden Mehmet Topal’ı renklerine katmak için Fenerbahçe kulübünün kapısını çalacağı anlaşıldı.

4 sezondur Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal, 49 kez milli takım takımda görev alırken, tecrübeli futbolcu toplamda 11 gol atma başarısını gösterdi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

KAYNAK: AjansHaber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*