Beşiktaş Trabzon Maçı Ne Zaman,Saat Kaçta? Mario Gomez Oynuyor!

Beşiktaş Trabzon Maçı Ne Zaman,Saat Kaçta? Mario Gomez Oynuyor!220445

Bu hafta lider Beşiktaş Trabzonspor’u konuk ediyor. Konuk ediyor da sayılmaz Vodofone Arena Stadı’nın inşaatı halen devam ettiği için Beşiktaş bu senede maçlarını Olimpiyat Stad’ın da oynayacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI

Geçen hafta lider kapatan Beşiktaş Trabzon ile karşı karşıya geliyor. Bu hafta Kasımpaşa Medipol Başakşehir’i kendi evin de 1 0 yendi ve maç fazlalığı lider konuma geldi. Beşiktaş bu akşam liderliği bırakmamak için Trabzonspor’u kendi evin de yenmek için elinde geleni yapacaktır. Konuk takım Trabzonspor ise 5. büyük sayılan Bursaspor’u geçtiğimiz hafta Süper Lig de 1 0 yenerek önemli bir galibiyet aldı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman? Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Eskişehirspor ile başlayan Süper Lig bu hafta Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı ile start verdi. Bu hafta Ligin ilk oynanan maçın da Kasımpaşa kendi evinde Medipol Başakşehir’i tek golle geçti ve puan fazlalığu ile lider duruma geldi. Bu hafta’nın en önemli karşılaşması ise Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Beşitaş Trabzon maçı ne zaman derseniz, Beşiktaş Trabzonspor maçı bugün Atatürk Olimpiyat Stadın da oynanacaktır. Beşiktaş Trabzon karşısında 2 gol atıp gol yemezse tekrar lider konumuna geçecek.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA

Merakla beklenen sezonun ilk önemli karşılaşması olan Beşiktaş Trabzonspor maçı bugün oynanıyor. Beşiktaş Trabzonspor maçının hakemi Ali Palabıyık olayacak. Ali Palabıyığ’ın yardımcılığını ise Mehmet Can Satman (1.yardımcı hakem), Serkan Çimen (2.yardımcı hakem) Serkan Gençerler (4. yardımcı hakem), Alper Ulusoy (5.hakem), Serkan Tokat (6.hakem) yapacaktır. Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta ? Bugün Atatürk Olimpiyat Stadın da oynanılacak maç saat 21:45 de başlayacaktır. İlk on birler halen belirsizliğini koruyor. İlk on birler maç saatine 1 saat kala açıklanacağı tahmin ediliyor.

BEŞİKTAŞ DA SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Beşiktaş’da kart cezalısı oyuncu bulunmazken bir çok oyuncu sakat bu oyuncular:
Jose Souza, Umut Karaal, Veli Kavlak, Daniel Opare, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan’dır.

TRABZONSPOR DA SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Kart cezalısı oyuncusu bulunmazken bir çok önemli futbolcusu Trabzonspor’un da sakat bu oyuncuların başında”Mehmet Ekici, Jose Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Yatabare geliyor.

etiket:Beşiktaş Trabzonspor,Beşiktaş Trabzonspor maçı,Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman,Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta,Trabzonspor,Beşiktaş,Beşiktaş Trabzon

KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*