Hava Durumu Ankara! – (22 Ağustos)) Türkiye Geneli Bugün Yağmur Var mı, İzmir, İstanbul Hava Durumu!

Hava Durumu Ankara! – (22 Ağustos)) Türkiye Geneli Bugün Yağmur Var mı, İzmir, İstanbul Hava Durumu!1

Hava durumu son günlerde sık sık değişiklik gösteriyor. Değişen hava şartları nedeni ile herkes bugün hava nasıl olacak? sorularını sık sık sormaya başladılar. Meteoroloji’den alınan bilgiler doğrultusunda bu hafta havalar yurt genelinde sıcak geçecek. Üç büyük kent olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2-3 derece üstünde seyredeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yurt genelinde bu hafta kavurucu sıcaklar yaşanacak. Havaların sürekli değişmesi nedeni ile dışarıya çıkacaklar için İstanbul, Ankara ve İzmir 22 Ağustos Cumartesi ankara- hava durumu tahminleri haberimizin ayrıntılarında.

Hava durumu her gün yenilenen ve her gün değişen bir hava tahminleri açıklamasıdır. Hava durumu tahminleri Türkiye Meteorolojisi tarafından açıklanan raporlara göre belirlenir, sizde hava durumu 5 günlük tahimnlerine göre hareket edebilirsiniz. Her gün değişen hava durumu günlük işlerimizi yapmamızda veya güne nasıl başlayacağımız ile ilgili fikirler veriyor. Aşağıda 5 günlük hava durumu tahminlerini sizlerle paylaştık, sizde bu duruma göre hareket edebiliriniz.

METEOROLOJİ TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN

2015 BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK

İstanbul Hava Durumu1

istanbul hava durumu

Ankara Hava Durumu2

ankara hava durumu

İzmir Hava Durumu3

izmir hava durumu

Etiketler: hava durumu, hava durumu yağmur var mı, istanbul hava durumu, hava durumu istanbul, izmir hava durumu, hava durumu ankara, ankara hava durumu, hava durumu izmir
KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*