AÖL Meb Giriş! (2015) – AÖL Meb Öğrenci Giriş ve Açık Lise Kayıtları Nasıl Yapılır

AÖL Meb Giriş! (2015) – AÖL Meb Öğrenci Giriş ve Açık Lise Kayıtları Nasıl Yapılır224318

AÖL Web uygulaması lise eğitimini açıktan devam ettirmek isteyen öğrencilerin online olarak kayıt, sınav yerleri, sınav sonuçlarını öğrendikleri, aol ile ilgili duyurulardan haberdar oldukları, kayıt yenileme işlemleri yapabildikleri internet uygulamasıdır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bir uygulama olan aol meb gov tr açık lise öğrencilerinin her türlü soru ve sorunlarına çözüm bulma amacını taşımaktadır. AÖL açık lise öğrencileri gelişen teknolojinin gereklilikleri yanında zamandan tasarruf etmek ve hız açısından uygulamayı yoğun olarak kullanmaktadırlar. Öğrenciler aol meb uygulamasını; aol meb öğrenci girişi, aol meb giriş, aol meb iş takvimi, aol meb kayıt yenileme, aol meb yeni kayıt, aol meb yeni kayıt, aol meb ders seçme, aol meb ders kitapları, aol meb şifremi unuttum, e okul açık lise kayıtları nasıl yapılır amaçları için kullanmaktadırlar. Aol meb web kullanımı ile ilgili detaylı bilgiyi ajanshaber.com sitemizde ve haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz.

açık lise aol kayıtları nasıl yapılır

AOL MEB GİRİŞ NASIL YAPILIR
Milli Eğitim Bakanlığı’nın açık lise de eğitim gören öğrenciler için uygulamaya koyduğu aol meb giriş yapmak için http://www.aol.meb.gov.tr/ adresine girerek karşılarına çıkan ekran üzerinden yapmak istedikleri işlemleri kolaylıkla yapabilir.
AÖL MEB ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR

Açık lise öğrencileri aol öğrenci girişi yapmak için Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresine giriş yaparak karşılarına gelen ekran üzerinde bulunan güvenlik kodu, öğrenci numaralarını ve şifrelerini girerek giriş yapabilirler.
AÖL YENİ KAYIT / İLK KAYIT NASIL YAPILIR
Açık liseye yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler, kayıt yapmak ve ilgili bilgileri öğrenmek için Açık lise uygulamasının http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=61 adresine giderek yeni kayıt ve ilk kayıt işlemlerini yapabilirler.

AÖL MEB DERS SEÇME İŞLEMİ NASIL YAPILIR

Açık lise öğrencileri eğitim öğretim yılı içerisinde almak istedikleri dersleri online olarak aol meb üzerinden seçebilmektedirler. AOL meb ders seçimi yapmak isteyen öğrenciler, http://www.aol.meb.gov.tr/dokumandb/ders_secme.pdf internet adresine giriş yaparak ekran üzerinde yer alan yönergeleri uygulayarak ders seçme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

AÖL MEB DERS KİTAPLARI

Açık Lise öğrencileri eğitim öğretim yılında alacakları dersler ile ilgili kitapları aol meb uygulamasına giriş yaparak ders kitapları bölümü seçeneğini seçerek http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=45 internet adresine giriş yaparak ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilecekler.
2015-2016 AÖL AÇIK LİSE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR
Liseyi dışarıdan bitirmek isteyen, eğitimine dışarıdan devam etme isteyen ya da Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlayan yeni TEOG sistemine göre, açık liseye kayıt yaptıracak öğrenciler için 2015 2016 AÖL Açık Öğretim Lisesi Kayıt tarihleri belli oldu. MEB 2015-2016 Açık Lise (AÖL) eğitim takvimine göre, 1. Dönem kayıt işlemleri 2 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak. Kaydı alınan öğrencilerinin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi ise 30 Ekim 2015 olarak belirtildi.

ETİKET: aol meb öğrenci girişi, aol meb giriş, aol meb iş takvimi, aol meb kayıt yenileme, aol meb yeni kayıt, aol meb yeni kayıt, aol meb ders seçme,aol meb ders kitapları, aol meb şifremi unuttum
KAYNAK: Ajans Haber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*