Şok tepki! ‘Biz sana dedik değil mi…’

Şok tepki! ‘Biz sana dedik değil mi…’225527

Cumartesi günü Süper Lig’in en zayıf takımlarından biri olan Mersin İdmanyurdu karşısında evinde 2 puan kaybeden Galatasaray’da artık hiç bir şey eskisi gibi gözükmüyor. 3 kupalı Hamza Hamzaoğlu’nun transfer döneminde “vizyonsuzluğu” ve başkan Dursun Aydın Özbek’in yetersiz yönetimi iki ismi de topun ağzına getirirken, haftaya oynanacak olan Trabzon deplasmanından alınacak bir mağlubiyet hem hocayı hem de başkanı istifa sürecine götürecek.

TARAFTAR İYİ BİR BİR FORVET ALINSIN DİYE KENDİSİNİ PARÇALADI

Mersin İdmanyurdu karşısında koskoca ilk 45 dakikayı neredeyse pozisyonsuz geçiren ve ikinci yarı yediği golden sonra  skor olarak bir türlü öne geçemeyen Galatasaray’da yapılan transferler ve bu transferlerin takıma ne kadar katkı yaptığı konuşuluyor. Real Madrid’den kiralık olarak getirilen Jose Rodriguez’in son derece ağır olması ve oyunu iyi okuyamamasının yanı sıra, genç futbolcunun mücadeleden çabuk kopması gözlerden kaçmazken, Lukas Podolski’nin attığı gol haricinde ortalarda gözükmemesi taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Melo ve Telles’i gönderip takım kalitesini düşüren Hamza Hamzaoğlu, Mersin karşısında oyuna kurtarıcı olarak Sinan Gümüş’ü sahaya sürmesi tam bir fiyasko olarak görülürken, deneyimli teknik adamın transfer sezonunda ‘Burak küser, dengeler bozulur’ diye üst düzey bir forvet talep etmemesi sarı kırmızılı takıma puan olarak pahalıya mal oldu. Selçuk İnan ve Jose’ye alternatif bile olamayan Bilal Kısa ve Jem Karacan sadece kulübe topçusu olarak görülürken, bu isimlerin Galatasaray’a neden getirildiği sorusu da gündeme geldi.

8 YENİ TRANSFERDEN SADECE 2 TANESİNİ KULLANABİLDİ

Transfer sezonunda toplamda 8 futbolcu alan Hamza Hamzaoğlu Podolski ve Jose haricinde ne Denayer’i, ne Jem’i, ne de Bilal Kısa’yı kullanamazken, transfer döneminde veto edilen, satılan ve geri çevrilen isimlerin gittiği takımlarda üst düzey performans göstermeleri Galatasaray taraftarlarını bir kez daha kahretti.

KAYNAK: AjansHaber

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*