‘Güler yüzü tatlı diliyle kandırdı’

‘Güler yüzü tatlı diliyle kandırdı’1

Belediye çalışanı Selin Y., yakın çevresinden iki katını ödemek kaydıyla topladığı 5 milyon TL ile sırra kadem bastı. Mağdurlar “Gülen yüzü, tatlı diline kandık” dedi

İstanbul Maltepe Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde taşeron işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk annesi Selin Y., iddialara göre, mesai arkadaşları ve yakın çevresinde bulunanlardan iki katı kazanmaları vaadiyle topladığı yaklaşık 5 milyon lira ile kayıplara karıştı. Bir mağdurun şikayeti üzerine Maltepe Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü’nce idari soruşturma başlatıldı. Yetkililer konunun tüm detaylarının büyük bir titizlikle araştırıldığını belirtti. Öte yandan 10 günlük raporlu olduğu iddia edilen Selin Y.’nin, kendisini bir aracın önüne attığı ve daha sonra da gittiği hastaneden kaza raporu alarak zaman kazandıktan sonra da, İsviçre’de bulunan ablasının yanına kaçtığ  iddia edildi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir mağdur, “Gülen yüzüne, tatlı diline kandık” dedi.

ÖNCE GÜVEN KAZANDI
Mağdur A.Ş., kendisinin güvenini kazanan Selin Y.’ye birkaç kez küçük meblağlarda para verdiğini belirterek, “Üç arkadaş aramızda 150 bin lira para toplayıp kendisine verdik. Karşılığında da senet aldık. Ancak bir anda Selin Y. ortadan kayboldu. Şimdi parayı kimden alacağımızı bilemiyoruz. Para adeta buhar oldu, havaya uçtu” diye konuştu.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*