Şehitler için okunan Kur’ana bile dayanamadılar

Şehitler için okunan Kur’ana bile dayanamadılar1

Gülen Örgütü’ne bağlı Today’s Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Yenikapı mitinginde okulan Kur’an-ı Kerim’den rahatsız oldu. Keneş, attığı skandal twitle büyük tepki topladı…

Kutsal değerleri harcamada hiç bir sınır tanımayan, Peygamber Efendimiz’i televizyon ekranlarında kamyona bindirip, örgüt üyelerini gaza getirmek için uyduruk rüyalardan medet uman Fetullahçı Terör Örgütü, bu kez din karşıtı bir kisveye büründü.

Yenikapı’da düzenlenen ‘Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinden rahatsız olan Gülen Örgütü üyeleri sosyal medya üzerinden okunan Kur’anı eleştirdiler. FETÖ medyasının İngilizce yayınlanan Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, mitingde Kur’an okunmasıyla birlikte “Mitingte Kur’an-ı Kerim tilaveti… Yahu hiç mi sınır tanımıyorsunuz?” diye twit attı.

Bu skandal twite büyük tepki alan ve eleştirilen Keneş, buna rağmen geri adım atmayarak okunan Kur’an’dan rahatsız olduğu ısrarını sürdürdü. Keneş’e Bank Asya operasyonu sırasında banka önünde Kur’an okuyarak kadar alçaklaşan Gülen örgütü üyelerinin de destek vermesi dikkat çekti.

İşte o Keneş’in tweetleri:

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*