Davutoğlu’ndan 3 lidere 3 çağrı

Davutoğlu’ndan 3 lidere 3 çağrı11

Seçim sürecine ilişkin parti liderlerine çağrıda bulunan Davutoğlu: Teröre, şiddete karşı ortak bir tutumda buluşalım. Aileleri, özel hayatı siyasi rekabetin parçası haline getirmeyelim. Çevre ve gürültü kirliliğini önleyelim

AK Parti’nin Ankara Arena’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına yaklaşık 35 bin partili katıldı. Partinin seçim müziği olan “Haydi Bismillah” türküsünün de çalındığı toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu şu mesajları verdi:

SON NEFESE KADAR İLK GÜNKÜ AŞKLA:
Kurucu Genel Başkanımız, şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan bu hareket mutlak surette hedefe ulaşacaktır. Dün (pazar) sayın Cumhurbaşkanımızla milyonlara hitap ederken de vurguladığımız gibi bu kutlu yürüyüş, nesilden nesile her anında daha da güçlenerek devam edecek. Biraz önce seçim şarkımızda da vurgulandığı gibi ilk günkü aşkla, son nefese kadar yürüyeceğiz.

AK PARTİ TEK BİR FİRE VERMEZ:
TBMM Başkanlık seçimlerinde bütün partiler fire verirken, son derece ahlaklı bir tutumla hiçbir pazarlığa girmedi ve tek bir fire bile vermeden 258 oyla adayımız Sayın İsmet Yılmaz’ı Meclis Başkanı seçti. İşte AK Parti farkı bu. AK Parti meydana çıktı mı tek bir fire bile vermez.

OPERASYONLAR SÜRECEK:
Milletimizin huzuru, demokrasimizin mutlak anlamda hakim kılınması için başlattığımız huzur operasyonu sonuna kadar devam edecektir. AK Parti kadroları görevdeyken şehitlerimizin emanetine kimse ihanet edemeyecektir.

ONLARA NEFRET, BİZE MUHABBET YAKIŞIR:
Bütün kutuplaştırıcı söylemlere, blok siyasetine karşı sizden ricam milletin bütün ferdini kucaklamanızdır. Bizim üslubumuzda hiçbir zaman siyasi nezakete aykırı bir tutum olmadı, olmayacak. Bırakın onlar karalasınlar, bırakın onlar nefret dili kullansınlar, onlara nefret bize muhabbet yakışır.

BEYANNAME 4 EKİM’DE:
İnşallah 4 Ekim’de yine burada seçim beyannamemizi açıklayacağız. 2023 hedefine doğru nasıl bir yol izleyeceğimizi milletimizle paylaşacağız.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*