1 Kasım seçimleri sonrası Konut kredisi banka faiz oranları ne durumda?3 Kasım güncellendi

1 Kasım seçimleri sonrası Konut kredisi banka faiz oranları ne durumda? 3 Kasım güncellendi1

1 Kasım seçimleri sonrası Konut kredisi banka faiz oranları ne durumda? hangi banka hangi faiz oranını müşterisine sunuyor. Kasım ayında kredi kullanacaklar

1 Kasım seçimleri sonrası Konut kredisi banka faiz oranları ne durumda? hangi banka hangi faiz oranını müşterisine sunuyor. Kasım ayında kredi kullanacaklar, bankaların faiz oranlarını aşağıda yer alan tabloda son güncel halini bulabilir.

Konut kredisi, tüketici  kredisi kullanacaklar dikkat! Güncellenen Kredi faiz oranları bankalarda ne durumda. Kredi kullanılır mı, en uygun kredi faizleri hangi bankada?

Emlak Pencerem / Emlak haberleri merkezi – 3 Kasım 2015

1 Kasım seçimlerini geride bırakalı 48 saat kadar oldu ama vatandaş bankalardan kredi kullanmak için en uygun zamanı kollamaya başlarken Emlak Pencerem editörleri sizler için kredi faizlerinde son durumu araştırdı.. zellikle yeni bir ev almak isteyenler konut kredilerini merak ediyor. Ev sahibi olmak için uygun zamanı, uygun kredi faiz oranını kollayan tüketici ne zaman kredi kullanmalı, banka faizlerinin düşmesini beklemeli mi gibi sorularla gecesini gündüze karıştırıyor.

Faiz oranları önemli!

Bankalar seçim öncesinde yukarı çektikleri kredi faizlerini yavaş yavaş ta olsa, istikrarı 1 Kasım seçimleriyle tek başına iktidara getirdiği hükümetin göreve başlamasıyla geri çekeceği beklentisi piyasalarda hakim. Emlak Pencerem editöryal ekibi yıl sonu yaklaşırken ev sahibi olmak isteyen, indirim ve kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaş birikimini en doğru projeye yatırmak isterken, kredi kullanacağı bankayıda en düşük oranlarla seçmek istediğini belirledi.

Banka faizleri Kasım itibariyle düşüşe geçecek!

Bankalar seçim öncesinde kısıtlı da olsa kredi kullandırmak için yarışırken, seçim sonrasında bu durumun hızla artacağı hedeflerin yakalanması için faiz oranlarını düşüreceği bekleniyor. 2015 yılı hedeflerini yakalamak, yenimüşteriler edinmek isteyen bankaların kasım ayı sonuna kadar kredi faiz oranlarını hangi seviyelere çekeceği merak konusu.

Kasım ayı başında son faiz oranları ne durumda?

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*