Ekin Mert Daymaz kimdir?

Ekin Mert Daymaz kimdir?

2

Ekin Mert Daymaz, bu akşam Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show’a konuk olarak katılıyor. Peki Ekin Mert Daymaz kimdir?
Bu akşam Beyaz Show’ a konuk olarak katılacak olan Ekin Mert Daymaz, 1990 Hollanda doğumlu oyuncu ve mankendir. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Ekin Mert Daymaz ayrıca Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. oldu. Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış, sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan oyuncu, Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor.

Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert’ten ders alan Ekin Mert Daymaz, “Not Defteri” dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit‘i beğenen Ekin Mert Daymaz, şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

beyaz showEkin Mert Daymaz
Paylaş0
Paylaş1
paylaş0

Öne Çıkanlar

Yusuf Çim kimdir?

Balbay: Kılıçdaroğlu’na vefa borcum var

Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı’nın ortağı oldu

Sakın bu adamlara kapıyı açmayın!

TMSF’den Digiturk açıklaması!

‘Bu çocuklar bana benzemiyor’

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*