‘Kağıt Toplayan Adam’a doğum günü sürprizi

Bir sosyal medya grubunda örgütlenen gençler, internette ‘Kağıt Toplayan Adam’ olarak tanınan Mehmet Kadir Karamanlı’ya doğum günü sürprizi yaptı.

Turgut Erat / İSTANBUL

Sosyal medyada bir araya gelen bir grup genç internette kısa sürede ‘Kağıt Toplayan Adam’ olarak tanınan, 56 yaşındaki Mehmet Kadir Karamanlı’ya doğum günü sürprizi hazırladı.

Kahraman’ın gözlerinin dolduğu gözlendi

“İKİNCİ KEZ DOĞDUM”

Bir kafede doğum günü için hazırlık yapan gençler, çalışırken buldukları Karamanlı’yı kafeye götürüp ona hayatının “ilk doğum günü partisi” sürprizini yaptılar. Gençlerin hazırladığı sürprizle gözleri dolan Karamanlı “Ben bugün ikinci kez doğdum” dedi.

Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Karamanlı, internette yayınlanan bir video ile tanınmıştı. Karamanlı “2016′dan beklentiniz nedir?” sorusuna “Benim için 2015′de 2016′da aynı, ama bizim gibi yaşamayanlar huzurlu ve mutlu günler geçirir inşallah, ben çuvalı doldurursam bugün benim doğum günüm’ cevabını vermesiyle dikat çekmişti.

GENÇLERDEN ARADI VE BULDU

Mehmet Kadir Karamanlı’nın bu sözleri üzerine Facebook’ta bir araya gelen gençler ‘Kağıt Toplayan Adama Doğum Günü Hediyesi Ver’ isimli bir kampanya başlattı. İnternette kampanyaya katılan gençler, gece yarısına kadar kağıt topladıktan sonra bir internet kafenin temizliğini yapan 56 yaşındaki Karamanlı’nın adeta izini sürdüler.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*