Nagehan Alçı’ya tazminat tanzimat

İktidar yanlısı gazetecilerden Nagehan Alçı, Ergenekon kumpası sanıklarına hakaretten bir tazminat cezasına daha mahkum oldu.

İktidar yanlısı gazetecilerden Nagehan Alçı, geçtiğimiz yıl vefat eden Ergenekon kumpası sanıklarından Muzaffer Tekin’e hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. Alçı, geçtiğimiz ekim ayında da bin 740 TL ceza almıştı. 

FOTO: DHA

İktidar yanlısı gazetecilerden Nagehan Alçı, geçtiğimiz yıl vefat eden Ergenekon kumpası sanıklarından Muzaffer Tekin’e hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. Alçı, geçtiğimiz ekim ayında da bin 740 TL ceza almıştı.

Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada karar veren hakim, Muzaffer Tekin’e “katil, tetikçi” diyerek hakaret eden Alçı’yı mahkum etti. Tekin Ailesi’nin avukatı Selin Deviren Tahtabiçen, mahkemeye sunduğu dilekçede, Nagehan Alçı’nın daha önce de Muzaffer Tekin’e hakaretten ceza aldığını vurguladı. Tahtabiçen dilekçesinde, Muzaffer Tekin’in Ergenekon davasında yargılandığını ve kendisine yapılan haksızlıklar ve iftiralardan dolayı kansere yakalanarak hayatını kaybettiğini vurguladı

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*