Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu doldur – 13.02.2016 Yeni

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu doldur – 13.02.2016 Yeni1426239160432

 Olmak İster Başvuru formunu eksiksiz doldurarak yarışmaya katılma şansı yakalayabilirsiniz…
Dünyanın en çok beğenilen ve seyredilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışması ATV ekranlarında Selçuk Yöntem’in sunumuyla zengin etmeye devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu (2016) – Atv Kim Milyoner Online Başvuru (11 Şubat)

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının formatı
Herkes tarafından büyük beğeni ile takip edilen Kim Miyoner Olmak İster’de öncelikli olarak, toplamda on iki soruyu yanıtlamak için yarışmacılara dört joker hakkı sveriliyor. Ayrıca iki baraj hakkı da yarışmacılara veriliyor. Baraj sorularına doğru yanıt verildiğinde o ana kadar kazanılan ödül, her durumda yarışmacının oluyor. On iki soru doğru yanıtlanırsa kazanılacak ödül ise 1 milyon TL tutarında büyük bir ikramiyeye hak kazanıyor.

ATV ekranlarında yayınalanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına sizde katılarbilir hayal ettiğiniz ikramiyeye sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken haberimizde verdiğimiz linke tıklayarak bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında toplam 12 soru yer bulunuyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 baraj var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*