Vodafone Arena İnönü Stadı Ne Zaman Bitecek Açılacak – Son Durum Hali, Fotoğraflar Ve Açılış Tarihi

Vodafone Arena İnönü Stadı Ne Zaman Bitecek Açılacak – Son Durum Hali, Fotoğraflar, Açılış Tarihi

İnönü Stadı, yeni ismiyle Vodafone Arena ne zaman bitecek ve açılacak belli oldu! Stadın açılış tarihi ve son durum hali fotoğrafları

Beşiktaş takımının efsanevi stadı olan İnönü Stadı hakkında akıllarda birçok soru yer alıyor. Yeni ismi ile Vodafone Arena olacak stat ne zaman açılacak belli oldu! Vodafone Arena stadı için bekleyiş önümüzdeki ay sona erecek. Vodafone Arena son durum hali çok merak ediliyor. Önümüzdeki ay açılacak olan stadın inşaatı sone erdi mi? Vodafone Arena ne zaman bitecek sorusu cevap bulmuşken şimdi de stadın özellikleri ve kapasitesi çok merak edilmeye başlandı. İstanbul’un en güzel konumunda olan stadın açılış tarihi Ajanshaber.com’da.

VODAFONE ARENA STADI NE ZAMAN BİTECEK

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yer alan ve yapımının sonuna gelinmiş olan stadı hakkında akıllarda birçok soru var. Yeni ismi Vodafone Arena olacak olan İnönü stadı, futbolseverler tarafından çok merak ediliyor. Vodafone Arena çatı özellikleri hakkında da akıllarda soru işaretleri mevcut çünkü bu devasa stadın çatısı bile oldukça değişik özellikleri barındırıyor. Dolmabahçe’de bulunan tarihi stadyumun yıkılmasıyla yerine yapılan Vodafone Arena stadyumu inşaatı, geçtiğimiz aylarda çelik çatı iskeleti sırasında yaşanan bir çökmenin ardından kısa süreliğine duraklamıştı. Gerekli emniyet tedbirlerinin alınması ardından, hasarlı bölümleri sökülen çelik çatı iskeletinin yapımına tekrar başlanmıştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı açıklamada şahsına ve yönetimine yıpratıcı eleştiride bulunanlara yüklendi. 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu’nda konuşan Orman, Mayıs 2016’daki seçime işaret etti. “Kim adaysa devre arasında açıklasın.” dedi. Yeni stat Vodafone Arena’nın inşaatı sırasında çekilen zorluklara değinen Fikret Orman, “Belki de bir dönem sonra bırakıp gideceğim.” Şeklinde açıklamalarda bulundu. Orman, açıklamalarına şu şekilde devamö etti: “Stadımız yok, ama lideriz. Allah bize yeni Vodafone Arena’da kupayı kaldırmayı nasip etsin. Burası normal bir yer değil, anıt eser. Sadece çatısına 16,7 milyon Euro harcandı. Yarı fiyatına da çözerdik; ama kapasite 20-25 bin kişiye inerdi. Cahiller bilmeden konuşuyor. 26 Aralık’ta, temeli döktüğümüzün ikinci yılı dolacak. Açılış tarihi vermeyeceğim. Çünkü başka yerlere çekiyorlar. Bir an evvel tamamlanmasını herkesten çok biz istiyoruz.”

Beşiktaş Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, borcun, 31 Ağustos 2015 itibarıyla 1 milyar 117 milyon 772 bin 30 lira olduğunu bildirdi. Kulüp ve bağlı şirketlerin alacaklarının 191 milyon 167 bin 88 TL olduğunu kaydetti. Başkan Fikret Orman ise bugüne kadar 237 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve Vodafone’dan stat için aldıkları paranın 10 milyon dolar olduğunu açıkladı. Stadyum açıldıktan sonra gelirlerin 83 milyon dolara çıkacağını vurguladı.

VODAFONE ARENA STADI NE ZAMAN BİTECEK VE AÇILIŞ TARİHİ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, yaptığı bu açıklama ile uzun süre isminden bahsettirmişti. Vodafone Arena stadı ne zaman bitecek sorusu Fikret Orman tarafından açıklanmamış olsa da, basında yuer alan haberlere göre stat açılışı efsane başkan Süleyman Saba’nın doğum gününde, 5 Nisan’da olacak. Vodafone Arena stadında ilk maç ise 9 Nisan tarihinde Bursaspor ile oynanacak. Fikret Orman’ın Perşembe günü basın toplantısında Vodafone Arena stadı açılış tarihi ile ilgili en doğru bilgileri vermesi bekleniyor.

1 2 3

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*