Ankara’daki patlama ile ilgili yayın yasağı getirildi

Ankara’daki patlama ile ilgili yayın yasağı getirildi

Ankara Kızılay’da meydana gelen patlama ile ilgili olarak RTÜK yayın yasağı getirdi. Yayın yasağının olayın oluş anı ve hemen sonrası ve cenaze görüntülerini kapsadığı açıkladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay’da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

 

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Ankara Kızılay’da 18.35’de büyük bir patlama meydana geldi… Güvenpark’ta bombalı aracın infilak ettiği iddia ediliyor… Güvenpark’taki patlamanın bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiği ileri sürülüyor…Patlamanın otobüs duraklarının olduğu noktada meydana geldiği haber veriliyor…Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor… İlk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiği gelen bilgiler arasında. Patlama Ankara’nın en kalabalık noktalarından Kızılay’da meydana geldi..Patlamanın ardından çıkan yangın söndürülmeye çalılışılıyor… Polis ekipleri olay yerindeki kalabalığı uzaklaştırmaya çalışıyor…Patlamanın hedefinde Çevik Kuvvet var… Saldırının Yüksel Caddesi’nin çıkışındaki Çevik Kuvvet bekleme noktasında meydana geldiği alınan bilgiler arasında…Patlamada çok sayıda araç hurdaya döndü. 284 numaralı Bakanlıklar otobüsünün de büyük hasar gördüğü belirtiliyor.. Patlama Kızılay AVM’ye çok yakın bir noktada meydana geldi..

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*