İşte bazı Covid-19 sayıları artmaya devam ediyor.

Maske takmayı ve sosyal mesafeyi ikiye katlayan herkesi tebrik ediyoruz. Sağlık uzmanları, çabalarınızın karşılığını aldığını söylüyor.

Ancak ABD nüfusunun yalnızca% 4’ü tamamen aşılanmışken, uzmanlar, Amerikalıların son derece bulaşıcı varyantların tüm ilerlemeyi geri almasını önlemek için güvenlik önlemlerini tam güçle sürdürmeleri gerektiğini söylüyor .
Maryland Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde enfeksiyon hastalıkları uzmanı olan Dr. Wilbur Chen’e göre araştırmacılar Pazar günü ABD’de dolaşan yedi rahatsız edici yeni koronavirüs varyantı belirlediklerini bildirdi.

ABD , yaygın tatil toplantıları ve seyahatlerinin ardından Ocak ayı başlarında günlük yeni enfeksiyonlar, hastaneye yatışlar ve ölümlerle ilgili rekorunu kırdı .
O zamandan beri Covid-19 vakaları ve hastaneye yatışlar hızla düştü. Doktorlar, bunun birkaç nedeni olduğunu söylüyor:

Brown Üniversitesi Halk Sağlığı Okulu dekanı Dr. Ashish Jha, “Bir, tatillerden çok yüksek rakamlar aldık,” dedi.
“İkincisi, insanların sosyal mesafe alma ve maske takma konusunda daha iyi bir iş çıkardığına dair oldukça iyi kanıtlar var” dedi.

Ancak Amerikalıların% 11’inden fazlası en az bir doz aşı aldı. Philadelphia Çocuk Hastanesi Aşı Eğitim Merkezi direktörü Dr. Paul Offit, bunun Covid-19 hastaneye yatışların azalmasına biraz katkıda bulunabileceğini söyledi.
Offit, “Dışarıdaki dozlar çoğunlukla ilk dozlardır ve bu, eksik bağışıklık, kısa ömürlü bağışıklık sağlayacaktır.” Dedi. “O ikinci doza ihtiyacın var.”
Bu arada, George Washington Üniversitesi’nde tıp ve cerrahi profesörü olan Dr. Jonathan Reiner, artan maskeleme ve maske takmanın daha geniş kabulünün Covid-19 sayısını düşürdüğünü söyledi.
Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*