Facebook’ta Seni Öldürürüm Dedi! Ve…

zanlıHava, deniz veya kara araçlarının motorları her geçen gün biraz daha güçlenerek motorlar sürat denemeleri için son performansları ile zorlanarak yeni rekorlar kırılmaya çalışılıyor. Modifiye dünyasında özel olarak üretilen güçlü araçlara gündelik yaşamda rastlanabiliyorken, BBC kanallarının kaydettiği görüntüler ise görenlerde şaşkınlığa sebep oldu.

Günlük kullanım araç/gereçlerine yüksek güçte motorlar takarak rekorların kırıldığı günümüzde, Matt McKeown isimli modifiye tutkunu, en azından haftada bir karşılaştığımız ve hiç o gözle bakmadığımız alışveriş sepetine mini bir jet motoru takarak saatte 70 km/s hıza ulaştı. İlk bakışta 70 km/s yüksek bir hız değilmiş gibi görünmeyebilir ancak aracın ergonomisine bakıldığında bu hız sınırları zorlayan bir yüksekliğe sahip. Bir önceki 61 km/s rekoru egale eden McKeown, yeni rekorun ve birincilik ödülünün sahibi oldu.Oyun:”Tiny Thief”
Geçtiğimiz günlerde sizlere tanıtmış olduğumuz ve Angry Birds’ün pabucunu dama attıracağı iddia edilen Tiny Thief , İOS ve Android raflarında yerini aldı.

inShare
0
Rovio Stars, aslında Angry Birds’ün yaratıcısı Rovio tarafından kurulmuştu ve bugün ikinci oyununu ile hem Android hem de Ios marketlerinde yerini aldı.

Angry Birds’ün tahtını sallayacağı iddia edilen oyunun ismi ise “Tiny Thief” olarak belirlendi. Aynı Angry Birds’de de olduğu gibi sade grafikler kullanmayı tercih eden Tiny Thief ekibi bizleri Ortaçağa götürüyor. Kendine has bir hikâye, karakter ve grafik anlayışı olan Tiny Thief, oyun dünyasında yaratıcılığın sınırlarını zorlayan bir oyun olmuş. Son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan tehditlerin ve hatta geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız oyun sırasında bile söylenen sözlerin sonu kötü bitebiliyor.

Bugün gelen bir haberde ise Facebook’ta açtığı sahte bir hesapla 200 kişiyi öldürmekle tehdit eden bir İngiliz, iki yıldan uzun süreli hapis cezasına çarptırıldı.

24 yaşında olduğu öğrenilen “Reece Elliott” ölüm tehditlerine geçtiğimiz şubat ayında Tennessee’de yaşamını yitiren iki genç kız için açılan bir anma sayfasında başladı.

Elliott’un bu şiddet içerikli mesajlarının ardından anma sayfasında yer alan 3 bin kişinin ertesi gün okullarına gidemediği bilinirken, geçtiğimiz Şubat ayından bu yana tutuklu yargılanan Elliot, iki yıl dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Elliot’un tehdit mesajları arasında yer alan “Babamın üç silahı var. Önce onu öldürüp cesedini çöpe atacağım. Sonrada motorumu alıp kendimi öldürmeden önce umarım 200 kişiyi öldüreceğim. Yoldayım.” şeklinde yazıları bulunuyordu.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*