3 Adımda iPhone’unuzu Modeme Dönüştürün!

ip 5Her ne kadar birçok kişi yakınının doğum gününde bu yola başvuruyor olsa da, birçok kişi bu durumu oldukça samimiyetsiz ve soğuk buluyor. İnsanların Facebook üzerindeki davranışlarını ve bu davranışların sonuçlarını dikkatli bir şekilde inceleyen Outback Steakhouse ve Lew’Lara\TBWA adındaki iki şirketin ortak olarak geliştirdiği bir proje hem Facebook’tan doğum günü kutlaması yapanları hem de bu durumdan rahatsız olanları “B-Day koltuğu” adını verdikleri bir koltukla orta noktada buluşturmayı başardı.

“B-Day Chair” yani doğum günü koltuğu sizin Facebook hesabınızla uyumlu olarak çalışıyor ve Facebook hesabınıza gelen her doğum günü tebriğinde size sarılıyor ve o sırada verdiğiniz tepkiyi fotoğraflayarak ölümsüz bir doğum günü hediyesine dönüştürüyor.Son dönemde oldukça adından söz ettiren elektrikli araçlar, henüz yollara çıkmaya hazır değilken güven denince akla ilk gelen isim olan Volvo, elektrikli araçlar için akılları karıştıran bataryayı gereksiz kılacak bir teknoloji üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz BMW’nin elektrikli araçlar üzerine yaptığı çalışmalar hemen hemen tüm otomotiv dünyasını sarmışken, Volvo bu güne kadar elektrikli motorlar üzerine yapılan çalışmaları çöpe attırtacak bir fikir ortaya attı.

Elektrikli araçlar için hazırlanacak yola iki güç kablosu döşemeyi planlayan Volvo, bu projesi ile elektrikli araçları çok daha ileriye taşımanın ve en önemli problem olan güç kaynağı sorununu çözmeyi hedefliyor.

Volvo, şimdilik 400 metrelik bir yolda hayata geçirdiği bu projesinde şimdiden başarıya ulaştı. Uzun dönemde elde edilecek başarı, elektrikli araçları çok daha önce yollarda görmemizi sağlayabilecekken elektrikli arabalardaki batarya kullanımına da son verebilir.Hiç şüphe yok ki günümüzde artık akıllı telefonların ulaştığı teknolojiler azımsanamayacak boyutta. Herkes akıllı telefonu ile farklı şeyler yaparak onu neredeyse telefon olmanın dışında birçok amaç için kullanıyor.

Artık telefonunuzla havadaki oksijen oranını tespit etmekten tutun onu bir robota bile çevirebileceğiniz bir gerçek. Tüm bunların yanında özellikle interneti sık kullananlar ve aynı zamanda bilgisayar üzerinden sürekli bir şeyler bakması gerekenler için güzel bir haberimiz var, iPhone’unuzu her nerede olursanız olun modem gibi kullanarak bilgisayarınızdan ya da tabletinizden internete bağlanabilirsiniz.

Bunu nasıl yapıyoruz?

1.Öncelikle iPhone’un ayarlar bölümüne gelerek kişisel erişim noktası seçeneğini seçiyorsunuz.

2. Kişisel erişim noktasını aktif hale getiriyorsunuz.

3.Kişisel erişim noktasını aktif hale getirdikten sonra sizden bir Wi-Fi parolası isteyecek. Bu parolayı tanımladıktan sonra ister bilgisayarınızla ister tabletinizle belirlediğiniz Wi-Fi şifresini girerek internete bağlanabilirsiniz.

Böyle 3 adımda iPhone’unuzu bir modeme dönüştürebilir ve istediğiniz yerde istediğiniz şekilde internet üzerinden işlem yapabiliyorsunuz.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*