Forum Siteleri

FORUM SİTELERİ

1-PC Forumları
PC forumları renkli bir yapıya sahip, forum kullanıcılarını memnun edecek kapasiteye sahip her türlü bilgiye ulaşılabileceğiniz forum sitesidir. forum kullanıcıları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlediği “ayın üyesi, ayın konusu, vb…” uygulamalarla kullanıcılarını foruma ve birbirine bağlamayı başarmışdır. forumun tek sıkıntı noktası forumda fazla reklamın bulunmasıdır.

2-TÜRKİYE Forum
Türkiyenin en iyi forumlarından biri olan turkiyeforum.com yaklaşık 40 bin üyeye sahip olmakla birlikte, türkiye’nin büyüyen forum sitelerinden biridir. Google sıralamalarında en üstlerde yer almasına rağmen hala keşfedilmeyi bekleyen turkiyeforum.com şarkı sözleri, msn ve okey gibi uygulamalarıyla öne çıkıyor. Halen büyümesine devam etmektedir.

3-FORUMTR
fORUM Tr forum siteleri arasında en eski ve büyük olanıdır. Forum tr yaklaşık 2.5 milyon üyesi, 3 milyon konu sayısı ve 25 milyon dan fazla mesaj sayısı ile türkiye ve dünyanın en önemli forum sitelerinden biridir.

4-DONANIM HABER Forum
Donanım haber bilgisayar ve teknoloji alanında bir marka haline gelmiş, teknolojik cihazlar hakkında her türlü bilgi,yardım ve destek alabileceğiniz en iyi forumdur. Donanım haberde bilgisayar ve teknolojiden hariç her türlü kategori ve paylaşım bulunmaktadır. Bu özellikleriyle donanım haber en forum sitelerinden biridir.

5-FORUM TÜRKİYE
İlk görünüşte sade ve çekici görünen forum türkiye kullanışlı ve kullanıcılarını reklama boğmamasıbakımından güzel bir forum sitesidir. Az kategorisine rağmen türkiyenin en iyi forum sitelerinden biri olmayı başarmıştır. Genellikle güzel yazıların, ilginç olayların tartışıldığı muhabbet ortamı yüksek bir forum sitesidir.

6-İZAFET
Önceden forumex.net ile ünlenen forum, daha sonradan adını değiştirerek izafet.com adını almıştır.İçerisinde 3-4 yıllık eski konularda bulunmaktadır. İzafetin diğer forumlardan en önemli özelliği üyelerin birbirine bağlılığıdır. Bu da izafeti en iyi forum sitelerinden biri yapmaktadır.

Rate this post
Rate this post

Bir yorum

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Güzel paylaşım

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*