Akka Hotels Antedon Garden Otel

Antedon Garden Hotel Kemer bölgesinde doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran yeşilin kokusu ve denizin sesi ve.

# 496 toplam oda. 340 standart oda (4 engelli odası, 8 bağlantılı oda, 60 sigara içilmeyen oda), 4 junior suit, 68 aile odası, 76 dubleks oda, 4 dubleks suit, 2 kral suit. Tüm odalarda banyo, duş, minibar, uydu TV, internet bağlantısı, direkt telefon, saç kurutma makinesi var.

# yemek için, 1 açık büfe ana restoran ve barlar için 4 Alacarte Restaurant (Türk, İtalyan, Uluslararası, Balık Mutfakları) ve 8 bar (Lobi, havuz, plaj, disko, vitamin, salonu, kafeterya, snack) misafirlere hizmet vermekteyiz bütün gün.

# otel gibi gibi birçok aktivite ve hizmetler vardır; talep, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, su kaydırağı, jakuzi, Türk hamamı, çocuk kulübü, tam gün animasyon, amfitiyatro 24 saat doktor.

# bu faaliyetleri ve hizmetleri, çamaşırhane, alışveriş merkezi, kuaför, Spa merkezi, iş merkezi, sinema dışında da misafirler için kullanılabilir.

# spor tesisleri, su sporları, basketbol, plaj voleybolu, tenis kortu, fitness center, mini futbol için, masa tenisi misafirler için kullanılabilir.

# toplantılarınız için, seminerler, konferanslar, ziyafetler, 10 konferans-toplantı salonu ve 4 top odası, DVD player, ses sistemi de dahil olmak üzere aydınlatma sistemi, tepegöz, sahne, dans pisti, yansıtma sistemi, flipchart, TV, slayt yansıtıcı mevcuttur , Mikrofon, ve kablosuz çalışma masası ve yaka mikrofonları.

# Antedon Garden Hotel 30 km uzaklıkta bulunmaktadır. Antalya şehir merkezine 45 km. Havalimanı 15 km Antalya. Kemer merkezinden.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*