Resort Hotel Su Sesi Deluxe & Spa – Belek

Otel Su Sesi Deluxe & SPA Belek yakınlarındaki sahil çizgisi yer alır, Antalya Havalimanı’na 35 km, Belek şehir merkezine sadece 1 km.
Konaklama Tesisleri:

Susesi De Luxe Resort 500 oda ile yaklaşık 100.000 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Ana restoran (açık / kapalı, klimalı, çocuk menüsü, diyet menüsü, bebek sandalyesi), çeşitli A La Carte Restoran ve bar, 2 ve çocuklar için ayrı bir alana sahip 4 adet açık yüzme havuzu kapalı, Su Kaydırağı, Sağlık Merkezi, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzi, Çocuk, Mini Club, TV Odası, Sinema ve kongre merkezi için Fitness Center, Kuaför, Solaryum, Bahçe, Bahçesi.
Standart oda (isteğe bağlı deniz veya bahçe manzaralı) bir minibar (su, alkolsüz içecekler, bira), özel mini bar, alanda 40 m2 (dahil ithalat ve yerli içecekler), interaktif TV (müzik kanalı, info kanalı, iki ) Rus kanalları, merkezi klima, banyo, saç kurutma makinesi, internet bağlantısı, telefon, kasa, yangın alarm sistemi, bebek karyolası, halı zemin. Aile odaları standart odalar ile aynı dekore edilmiş ancak (havuz veya bahçe manzaralı isteğe bağlıdır) balkon bulunmaktadır.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*