Facebook Beğen ve Twitter Takipçi Sayısını Arttırma

Facebook Beğen ve Twitter Takipçi Sayısını Arttırma

hitbook
hitbook
Türkçe içerik ve kullanıcı alt yapısına sahip olan sitede facebook, twitter, google plus, youtube ve Web siteler için hit arttırma seçenekleri bulunuyor. Üye olduktan sonra hediye edilen kredilere ek olarak diğer sayfaları beğendikçe kazandığınız kredileri kendi sayfalarınızın beğenisini arttırmak için kullanabiliyorsunuz.

trex

Yine Türkçe ve oldukça kolay bir ara yüze sahip olan bu sitede de popüler sosyal siteler ve Web siteleriniz için hit arttırma seçenekleri mevcut. Kupon sebili adlı uygulama ile kupon kodları dağıtan site, kayıtlı üyelerine binlerce kredi hediye ediyor.  Yine ayrıca kredi kazanmak için diğer üyelerin sosyal hesaplarını beğenebilir veya web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

addmefast

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu site de aynı şekilde pek çok servis bulunmakta. Facebook sayfa, Twitter takipçi, Google +1, Google çerçeve (Circle), Youtube gösterim, Youtube abone sayısı gibi beğeni arttırma modülleri yanı sıra Web siteleri için de hit arttırma sistemi bulunmakta. Günlük ödül sistemi ile her gün 100 puan kazanmak da mümkün.

traffup

Bu sitede ise Twitter takipçi sayısı arttırmanın yanı sıra Retweet ve Web site modülleri de sunmakta. Kolay ara yüzü ve geniş üye altyapısı ile kaliteli hizmet veriyor.

twiends

Türk ve yabancı kullanıcı alt yapısı olarak twitter takipçi arttırma alanında tartışmasız en büyük ve popüler sitelerden biri. Sadece takipçi sayısını arttırmak üzerine kurulmuş bu sistem ile kayıt olduktan sonra diğer kullanıcıları takip ederek kazandığınız puanlar (seeds) ile kendi takipçi sayınız hemen arttıra bilirsiniz. Ayrıca siteye yaptığınız günlük her ziyaret için 10 kredi verilmekte.

plusex

Sosyal siteler ve Web site hit arttırma modülleri sunan sitenin diğer benzer siteler gibi bir yapıya sahip ve kullanımı oldukça kolay.

tweers

Twitter takipçi sayısını arttırmak üzere kurulmuş ve hem Türk-yabancı üye çeşitliliğine sahip oldukça popüler bir site. Yapmanız gereken tek şey; kayıt olup diğer üyelerin hesaplarını takip etmek ve kazandığınız puanları kendi takipçi sayınızı arttırmak için kullanmak.

addsocials

Benzer siteler ile aynı şekilde hizmet veren bu sitede de yine belli başlı sosyal ağlar ve Web site hiti arttırmak için modüller bulunmakta.

sosyalhit

Türkçe yapıda ve yine yerli üye alt yapısına sahip olan bu sitede de çeşitli sosyal sayfalar için takipçi arttırma hizmeti veriliyor.

youlikehits

Popüler sosyal sitelere ek olarak myspace, stumbleUpon, digg ve Web site modülleri ile üyelerinin sayflarına takipçi sağlayan başka bir site.

letusfollow

Bu sitede de belli başlı popüler sitelere ek olarak facebook abone, youtube kanal/gösterim/abone, digg, pinterest/repin, google çevre/+1 ve Web site hit gibi oldukça geniş seçenekte hizmet vermekte.

socialclump

Bu site de benzerleri ile aynı şekilde bir yapıya sahip ve sosyal sayfalarınız için beğeni/takipçi arttırma hizmeti sunmakta.

fan slave

Son olarak, Türkçe içeriğe sahip başka bir site olan fanslave. Bu sitede diğer sitelerden farklı olarak, üyeler istediğinde hit arttırmak yerine kazandıkları kredileri nakit olarak alabiliyor. 3000 krediye ulaşıldığında 15 euro gibi bir rakamı hesabınıza almanız mümkün.
Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*