Akıllı Telefon’Alo Desin Yeter Diyenlere!

Akıllı Telefon’Alo Desin Yeter Diyenlere!

Avrupalı iki geliştirici tarafından Android için geliştirilen en basit launcheruygulaması, tam tekmil bir telefona dönüşmek üzere. Zilta adlı bu cihaz yıl sonunda piyasaya çıktığında, teknolojiyle arası olmayan kitleden sıklıkla duyduğumuz “alo desin yeter” talebi nihayet başarılı bir yanıt bulacak.

Android 4.4’ün yoğun biçimde elden geçirilmiş bir sürümünü kullanan akıllı telefon, fazlasıyla basit bir arayüzle kullanıcıyı karşılıyor. 5 inçlik ekranında sadece altı büyük simge barındıran Zilta, bu simgelerle arama yapma, mesajlaşma, fotoğrafları görüntüleme ve e-postalara bakma gibi temel ihtiyaçları karşılıyor. Daha fazlası için ise 6. tuş olan “Uygulamalar” butonuna tıklamak yeterli oluyor.

Çift SIM kart

Çin’in Şenzen bölgesinde bir fabrikayla anlaşan proje sahipleri Lari Numminen ve Jukka Kekäläinen, 1 GB RAM bellek ve 1,3 GHz işlemciye sahip olan bu cihazı 139 avro fiyatla Avrupa pazarına Aralık ayında getirmeyi planlıyor. 1800 mAh piliyle uzun kullanım süresi sunacağı tahmin edilen cihazda ayrıca 5 MP arka ve 2 MP ön kamera bulunuyor.

Çift SIM kart desteği de bulunan telefon için ön siparişler kendi web sitesi üzerinden kabul ediliyor.

tam aradığımız gibi öyle değilmi?

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*