LG G Watch’ın Özellikleri

LG G Watch’ın Özellikleri

LG-G-Watch

Google’ın giyilebilir akıllı cihazlar (giyilebilir teknoloji ürünler) için özel olarak tasarladığı ve ürettiği, Android Wear adlı işletim sistemini bir süredir hepimiz merak ediyorduk. LG’nin lansmanında sadece adı geçen LG G-Watch dün akşam Google’ın I/O etkinliğinde beğeniye sunuldu.

Android 4.3 üzeri işletim sistemine sahip tüm cihazlarla uyumlu çalışan, Bluetooth 4.0 detekli Lg G Watch, 1.2 GHzSnapdragon 400 işlemcisi ile oldukça yüksek işlem hızına sahip. (Snapdragon 400’ü olmayan telefon var) Bu işlem hızını 512 MB RAM ile oldukça yüksek işlem kapasitesiyle destekleyen akıllı saat ayrıca 4 GB dahili depolama alanı sunuyor ve 400 mAh (artık bunun ne olduğunu öğrendik değil mi? Neydi mAh) bir batarya bulunduruyor.

1.65 inç büyüklüğünde 280 x 280 çözünürlükte dokunmatik IPS LCD ekrana sahip olan bu saat, 63 gram ağırlığında ve IP67 sertfikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor ve 1 metre suyun altında yarım saat kadar dayanabiliyor.

Paslanmaz çelik kaplama olan LG G Watch, Siyah Titan ve Beyaz Altın olarak iki farklı renkte kullanıcılara sunuluyor. Amerika, Almanya ve Japonya ile birlikte 12 ülkede satışa sunulan G Watch, yakın bir zaman sonra 27 ülkede daha satışa sunulacak. (Türkiye bu 27’nin içinde mi bilmiyoruz) Şu an belirlenen satış fiyatını da unutmadan söyleyelim ki LG G Watch’un Amerika satış fiyatı 229 Dolar.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*