Ambiance Filminin 72 Dakikalık Fragmanı Yayınlandı

Ambiance Filminin 72 Dakikalık Fragmanı Yayınlandı

indir

Şimdiye kadar 300’den fazla filme imza atan İsveçli yönetmen Anders Weberg, dünyanın en uzun filmini çekiyor.  Çekimleri hala devam eden Ambiance filminin ilk fragmanı da yayınlandı. Süresi tam olarak 720 saat (yani 1 ay) olacak olan filmin fragmanı ise 72 dakika sürüyor.

Şahsen ben bu filmin torrent dosyasının büyüklüğünü merak ediyorum. Her saati 1GB desek, 720 GB eder. Hadi sıkıştırdık ettik, oldu film sana 500GB. Koca harici diske bu filmi atıp üstüne de keçeli kalemle “Ambiance Film” mi yazalım? Hadi ben inat ettim indirdim izledim. DVD’si falan çıkınca kaç CD olacak bu film? Kafam almadı benim bir türlü. Ama yine ortamlarda artistlik taslayacağım diye aranızda izleyenler ya da izlemeye çalışanlar da çıkacaktır. Yapmayın olum iki üç tane kıza artistlik taslamak için şöyle şeyler. Gözlerinize yazık. 1 ay film mi izlenir?

Sinema tarihinin en uzun filmi olacak olan Ambiance (bu rekoru da kimse kırmaya çalışmaz) 31 Aralık 2020’de vizyona girecek. İlk fragmanı 72 dakika olan filmin ikinci fragmanı ise 7 saat 20 dakika olacak ve 2016 yılında yayınlanacak, 3. fragman da 72 saat olup 2018 yılında yayınlanacakmış.

Böyle bir filmi sinamada izlersek sonucu  nasıl bir durum olur sizce

Filmin konusu ise uzay ve zamanın karmaşası olarak tanımlanıyor.

İşte Ambiance filminin 72 dakikalık ilk fragmanı:

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*