Fenerbahçe’den yılın transferi!

Haber | Fenerbahçe’den yılın transferi! | Haberhaber

 

Vatan’ın haberine göre Fenerbahçe , teknik direktör Aykut Kocaman’ın Alex’in yerine düşündüğü tek isim olan Younes Belhanda ’ya kavuşmak için artık gün sayıyor. Sarı-lacivertliler son Fransa şampiyonu Montpellier’nin Faslı 10 numarası ile her konuda anlaştı, kulübüyle de pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Belhanda 1990 Avignon doğumlu… Fas Milli Takımı’nın da formasını giyen genç yıldız, altyapısında yetiştiği Montpellier’nin A Takımı’nda 3.5 yılı aşkın süredir istikrarlı şekilde görev yapıyor. Agresif ve kaybetmeyi hiç sevmeyen bir oyuncu olarak dikkat çeken Belhanda‘nın oyun stili de Barcelona’nın süper yıldızı Andres Iniesta’ya benzetiliyor. Bu yıl 17’si lig, 1’i kupa, 6’sı da Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 24 maçta takımının formasını giyen yetenekli futbolcu, 8 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Montpellier’nin geçen yıl Fransa Ligue 1’de elde ettiği şampiyonlukta büyük payı olan (28 lig maçında 12 gol, 6 asist yaptı) Belhanda, Premier Lig temsilcileri Arsenal ve Tottenham Hotspur’un yanı sıra İspanyol ekibi Atletico Madrid’in de gözdesi…

Ancak Fenerbahçe bu transferde onların çok önünde. Sarı-lacivertliler en başta oyuncuyla el sıkışmış durumda. Sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Belhanda’nın bonservisi için de Montpellier’ye 11 milyon Euro teklif edildi. Fransız ekibi ise 12 milyon Euro talep etti. 1 milyon Euro’luk farkın yarın eritilmesi ve Belhanda’nın artık Fenerbahçe forması giyeceğinin de pazartesi duyurulması bekleniyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*