Kervansaray Hotel Lara 5

Kervansaray Lara ve olağanüstü bir mimari ve iç tasarım ile, 110.000 m2 alan üzerinde, Lara plajı ile sadece konumlandırılmış tüm beklentilerinizi karşılamak için yapılır.

# 585 toplam oda. 513 standart oda, 18 aile odası, 16 junior suit, 30 suit, 2 executive suit, 6 jakuzili suit. Tüm odalarda, direkt telefon, TV, elektronik kart, minibar, banyo, balkon, merkezi klima ve duş var.

# Otel, pek çok faaliyet ve 24 saat doktor, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları su kaydırakları, çocuk, mini lunapark, mini trafik alanı, mini club, çocuk büfesi, animasyonlar ve mini disco, jakuzi için alanlar oynamak gibi hizmetler var buhar odası, Türk hamamı, güzellik ve sağlık merkezi ve sauna.

# spor tesisleri, su sporları, fitness center, basketbol, ​​futbol, tenis kortları, voleybol, okçuluk, mini golf, bilardo, bowling için, masa tenisi misafirler için kullanılabilir.

# konferans, toplantı, seminer ve ziyafet için, 15 toplantı salonu teknik ekipmanları her türlü mevcuttur.

# Kervansaray Lara Hotel Lara Beach bulunmaktadır ve 8 km uzaklıkta Antalya Havalimanı’na ve Antalya şehir merkezine 12 km uzaklıktadır.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*