Gionee’nin Yeni Telefonu Elife S7’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Gionee’nin Yeni Telefonu Elife S7’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çinli telefon üreticiler arasında kıyasıya süren en ince telefon yarışı sürekli el değiştirmekte. Daha önce bu haberimizle sizlere aktardığımız ve Mobil Dünya Kongresi‘nde  bir diğer Çinli firma olan Gionee tarafından tanıtılacak olan Elife S7 incelik konusunda fazla iddialı olacağı düşünülüyordu.

Şu anda en ince telefon olan Coolpad Ivvi K1 Mini adlı cihaz 4.7mm gibi bir incelikle birinciliği elinde tutuyor. Bu birinciliği teslim alması beklenen Gioone, Çin’in sertifikasyon kurumu olan ve sızıntıların en büyük kaynaklarından TENNA tarafından ortaya çıkan görüntü ve teknik bilgilere göre beklenen inceliğiyi sağlayamayacak.

En incesi olamayacak olsa dahi yine de çok ince bir telefon sunacak olan Gionee firması, Elife S7 modelinde 5.5mm gibi bir incelik sunacak.

Teknik özellikler konusunda ise 5.2inç büyüklüğünde ve Full HD ekrana sahip olacak. 1.7Ghz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 işlemciyi kullanacak olan cihaz 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesine sahip olacak.

Arka kamera olarak 13MP tercih edilirken 8MP de ön kameraya yer verilmiş. Yani özçekim konusunda iddialı diyebiliriz. Android 4.4.4 KitKat ile gelecek telefona tanıtımından kısa süre sonra Android Lollipop güncellemesinin verilmesi bekleniyor. Cihaz 126.5 gram ağırlığında olacak.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*