Nintendo 3DS XL Kutusunda Şarj Aleti Çıkmayacak

Bildiğiniz gibi mobil yani taşınabilir cihazların kutu içeriklerinde farklılıklar bulunmakta. Ama bu kutu içeriklerinin bildiğiniz gibi en önemli parçası cihazın şarj aleti diyebiliriz.

Fakat dünyanın en önemli oyun şirketlerinden olan ve 90lı yıllarda deyim yerindeyse altın çağını yaşayan Nintendo son konsol cihazı Nintendo 3DS‘in güncellenmiş versiyonu olacak 3DS XL aldı cihazda çok ilginç bir karara imza attı.

Yakında Amerika’da satışa çıkacak olan bu yeni model $199 satış fiyatıyla uygun gibi görünse de konsolu satın aldığınızda bir sürpriz ile karşılaşacaksınız. Çünkü firmanın kararına göre kutu içeriğinde şarj aleti olmayacak. Cihazın da büyük ihtimalle ilk alındığında çok az şarjı olacağı için şarj aletine de ayrıca para verip almanız gerekecek. Bu da cihaz fiyatını haliyle arttırıyor.

Fakat ufak bir ayrıntı daha bulunan bu uygulamada 3DS XL şarj aleti ile 3DS‘in uyumlu olduğu belirtilmiş. Yani eski konsoluna sahip olan kullanıcılar fazladan şarj aleti parası vermeden kullanabilecekler. Amacın eski 3DS kullanıcıların yenisine daha uygun bir fiyatla geçmesi şeklinde düşünülen bu durumda yeni almak isteyen kullanıcılar için sorun yaratacaktır.

Pek mantıklı gelmeyen bu seçeneğin sonuçlarını ve gelecek tepkileri 3DS XL çıktığı zaman anlayacağız.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*