İnternetten Alınan Kıyafetler İçin Dijital Ölçüm Cihazı: XYZE

İnternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih eden herkesin en büyük sorunu şüphesiz alınan ürünün üzerlerine oturup oturmayacağı olmuştur. Bu konudaki imdat çağrılarına sessiz kalmayan İtalya merkezli Andrea Mazzon ve ekibi XYZE adındaki bir ölçüm cihazıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Akıllardaki soru işaretlerini silecek olan XYZE, 52 x 28.5 x 50mm boyutlarında ve 160 cm genişliğine kadar açılabiliyor. iOS işletim sistemli akıllı telefonlarla uyumlu çalışan cihazın bel ve kalça ölçülerini belirleyerek kullanıcılara yardımcı olması hedefleniyor. Bluetoothteknolojisi sayesinde akıllı telefonlara kurulan uygulamaya aktarılan sonuçlar, kullanıcıların farklı bedenlere sahip markaları karşılaştırmasına olanak sağlıyor. Ayrıca 4 yıl çalışma garantisi veren cihazın yakın bir tarihte akıllı saatlere de destek vermesi planlanıyor.

İndiegogo üzerinden destek arayan dijital ölçüm cihazının 60 bin dolarlık bir hedefi var. 2015 Mayısayında piyasaya çıkacak ürüne sahip olmak için 45 dolar bağış yapmanız gerekiyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*