Neptune Duo Akıllı Saate Kumanda Özelliği Ekliyor

Akıllı telefon donanımına sahip olan ve SIM kart takılabilenPine akıllı saati ile geçtiğimiz yıllarda dikkatleri üzerine toplayan Neptune, bu kez farklı kullanım şekilleri ile aynı ilgiyi görmek istediğini amaçlayan bir saat ile geliyor.

Neptune Duo adını verdikleri bu set, bir saat ve bir de uzaktan kumanda olarak kullanabileceğiniz bir aygıt ile gelmekte. Akıllı saate Neptune Hub adını verilirken, kumandaya ise Pocket adı verilmiş.

Neptune Hub akıllı saatinde 2.4 inçlik bir dokunmatik ekran, 4 çekirdekli bir işlemci, LTE desteği, GPS, Wifi,Bluetooth, NFC, Android 5.0 işletim sistemi ve 1000 mAh kapasitesinde bir batarya ile geliyor.

Donanımsal özellikleri sebebiyle biraz daha büyüyen yapısı sebebiyle Neptune Hub, bir bileklik şeklinde tasarlanmış durumda.

Hemen hemen akıllı telefon donanımına sahip olan akıllı saat yine kısıtlama olmadan her türlü uygulamayı açabiliyor ve size mesaj yazma imkanı sunuyor. LTE üzerinden konuşma yapabiliyor, bağımsız olarak da internete bağlanabiliyorsunuz.

Pocket ise NFC destekli bir dokunmatik kumanda. 5 inçlik 720p ekranı saate değdirdiğiniz anda aktif hale geliyor ve saatin ekranını yansıtıyor. Bunun yanı sıra uygulamaları uzaktan çalıştırabiliyor. 8MPçözünürlüğünde ki LED flaşlı kamera ile çekim yapabiliyor ve 2800 mAh kapasitesinde ki bataryası ile saatinize ekstra bir enerji sağlama imkanı sunuyor.

Bahsi geçen Nepture seti 798$ gibi bir fiyat ile yıl sonunda piyasaya girecek. Fakat şimdiden bir miktar kapora bırakırsanız ürün piyasaya çıktığında fiyat indiriminden faydalanmış olursunuz.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*