Samsung Galaxy S6 İçin 1 Resmi Görsel Ve 2 Video Yayınlandı!

Yaklaşık bir hafta sonra başlayacak olan Unpacked etkinliği ile The Nexy Galaxy sloganıyla ortaya çıkacak olan S6, için dün ve bugün iki adet video da yayınlandı. Yukarıdaki görsel ile beraber yayınlanan videoda inceliği ve zarifliğine vurgu yapılan telefonun dünyadaki güzelliklerden şekil aldığından bahsediliyor.

Bu videonun yanı sıra bir video da bugün yayınlayan Samsung, 1 Mart’ta yapılacak etkinliğe bir intro gibi düşünülebilecek bir video olarak yayınladı. Samsung Unpacked 2015 adıyla kendi YouTube sayfalarında paylaşan firma, telefonun genel özelliklerinden, yani metal, güzel ve güçlü olmasından bahsetmiş.

Samsung, gün geçtikçe artacağı anlaşılan bu video ve görsellerle Samsung severler ve Galaxy S6’yı merak edenlerin heyecanlarını ve meraklarını taze tutacak gibi görünüyor.

Ayrıca bir hatırlatma da yapmak gerekirse Samsung Galaxy S6 donanım olarak iddialara göre 5.1 inç ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran, Samsung Exynos 7420 64-bit 8 çekirdekli işlemci (Qualcomm Snapdragon 810 versiyonu da olabilir), 3GB RAM, 32GB/64GB/128GB depolama kapasitesi, 16MP ya da20MP arka kamera ve 5MP ön kamera, Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi özelliklerine sahip olacak.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*