Acer’dan Windows Phone’a Geri Dönüş: Liquid M220

Acer resmi olarak Windows Phone piyasasına geri döndü. Bu sabah Barcelona‘da yapılan Mobile World Congress (Mobil Dünya Kongresi)’de tanıtımı yapılanLiquid M220, Windows Phone 8.1 ile geliyor. Daha da iyisi, Acer telefonun rahatlıkla Windows 10 güncellemesine geçebileceğini açıkladı. (Aslında Windows 10 ile tanıtılması bekleniyordu fakat Win10’un daha Teknik Önizleme Sürümü’nde olması dolayısıyla bu şekilde tanıtıldı)

Liquid M220 ile birlikte tanıtılan bir diğer ürün de bu haberimizde yayınladığımız smartband (akıllı bileklik) ”Liquid Leap+” ki tamamen Windows 8.1 ile uyumlu çalışabiliyor.

Worldwide Marketing ve OEM Division’ın başkanlığını yapan Peter Han bu konu hakkında; ” Liquid M220 ile Acer’in Windows portfoliosunu akıllı telefonlar ile genişletmesini görmek gerçekten çok güzel. Birlikte tüm müşterilerimize Windows tecrübesini en iyi şekilde sağlayacağımızı düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Liquid M220 ile Windows Phone piyasasına geri dönüş yapan Acer, en son Windows 7 destekli bir cihaz üretmişti. O zamandan beri Windows Phone pazarından elini ayağını çeken firmanın yeni telefonunun özelliklerine kısaca bir göz atacak olursak durum şöyle;

4-inch, 480×800 çözünürlüklü ekran

1.2 Ghz çift çekirdekli işlemci

5 MP otomatik fokus ve flaş özelliklik arka kamera

2 MP ön kamera

4 GB sabit hafıza (microSD ile genişletilebilir)

512 MB RAM

1300mAh batarya

Çift hat özelliği

Şimdi telefon orta düzeyde, sıradana yakın olarak görülebilir. Ancak Acer bu telefonunda bulundurduğu Windows 10 desteği ile bizlere gelecek için ciddi bir umut vermiş durumuda.
Yani olaya sadece Liquid M220 üzerinden bakmak yerine, perspektifimizi biraz genişletirsek Acer’ın ilerisi için mobil cihazlarda önemli bir yeri olacağını düşünüyoruz.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği barındıran Acer Liquid M220 Nisan ayında 79 Euro‘dan satışa sunulacak.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*