Eldiveninizle Telefon Ekranınızı Rahatlıkla Kullanın: Glovys

Özellikle soğuk havalarda elinizde eldiven varken telefonunuzda işlem yapmak imkansızdır. Bu konuda iki seçeneğiniz vardır. Ya eldivenin parmak uçlarını keseceksiniz, dokunmatik ekranların algılayabileceği özel eldivenlerden takacaksınız.

İşte Glovys bu iki şeyi de ortadan kaldırıp çok daha basit bir çözüm sunmakta. Ekranınızın üstüne yerleştirdiğiniz Glovys, ekran ile eldiven arasındaki basınç hassasiyetini arttıyor. Bu sayade herhangi bir eldivenle dokunduğunuz ekran, dokunuşunuzu rahatlıkla algılıyor.

Üst üste geçmiş özel iki ekranı bulunan Glovys’in üst tarafındaki kısmına bastığınızda bu iki ekran birbirine temas ediyor ve bir nevi kısa devre oluşturarak kullanım dışı oluyor. Böylelikle cebinizdeyken herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Elinize aldığınızda da kolaylıkla aktif edebiliyorsunuz.

Glovys’un telefona takılması da oldukça basit. Tıpkı bir ekran koruyucu gibi olan Glovys’u kenarlarında bulunan yapışkan kısımlar sayesinde birkaç saniyede telefonunuza yapıştırabilirsiniz.

Glovys ilk olarak su altında telefonları kullanım amaçlı olarak tasarlanmaya başlanmış. Ancak sonradan eldivenler ile de son derece kullanışlı olduğu keşfedilmiş ve ulaşacağı kullanıcı sayısı daha fazla olur diye, eldiven olayına yönelmiş.

Eylül 2015’de çoğu ülkede satışa başlanacak olan Glovys’un fiyatı şuan için 19 dolar olarak belirlenmiş.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*