BlackBerry, Samsung ve IBM’den Ortak Tablet: Secutablet

Teknoloji yarışında son dönemlerde geride kalanBlackBerry, eski günlerine dönme çabasını sürdürüyor.PlayBook isimli bir tableti piyasaya süren BlackBerry, tabletin özelliklerini, Samsung tabletler ile benzer yapmaya çalışmış, ancak satışlarda PlayBook büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Samsung cephesi ise, bu haberimizde de bahsettiğimiz gibi, Android cihazlarındaki güvenlik sistemini daha da güçlendirmek için BlackBerry ile anlaşmıştı (hatta bu haberimizden de bakabileceğiniz gibi, Samsung’un BlackBerry’i satın alacağı yönünde haberler de bulunmakta).

BlackBerry’in yeni tableti Secutablet’de bu anlaşmayı içinde barındıran bir tablet. Samsung, BlackBerry veIBM‘in işbirliği ile yapılmış tablet, Samsung Galaxy Tab S 10.5‘in bir nevi güncellenmiş hali.

İsminden de anlaşılacağı üzere Secutablet (security’den gelme işte anlayın) sıradan kullanıcılardan çok, şirket yada devlet çalışanları için geliştirilmiş. Güvenliğin öncelikli olduğu tablette, kullanıcı verileri ve dosyaları iyi bir şekilde korunmakta.

Secutablet projesinin temeli ise BlackBerry’nin geçen sene satın alıp bünyesine kattığı güvenlik şirketiSecusmart‘dan gelmekte.

Bu yaz satışa çıkacak olan Secutablet’in detaylı özellikleri ve fiyatı açıklandığında sizler ile paylaşacağız. Ancak dediğimiz gibi Samsung Galaxy Tab S 10.5’in güncellenmiş, geliştirilmiş hali. bu sebeple Secutablet’in de özellikleri üç aşağı beş yukarı tahmin edilebilir.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*