Vine, Artık İnternet Olmadan da Kullanılacak

Çıktığı günden beri milyonları peşinden sürüklemeyi başaran Vine bağımsızlığını ilan ediyor. İşsiz kardeşlerimizin ekmek kapısı olan uygulama, yeni güncelleme sayesinde artık internete gerek duymayacak.

Popüler olma adına canını tehlikeye atan insanları görebileceğiniz uygulama, aynı zamanda yurdum insanınınmizahi karakterini de ortaya çıkardı. Birçok ünlünün bu kervana dahil olmasıyla beraber iyice coşan uygulamaya, yeni güncellemeyle birlikte çevrimdışı izleme özelliği eklendi. Bu güncelleme, özellikle internet kotasındanşikayet eden kullanıcılar tarafından büyük ilgi göreceğe benziyor. Genel olarak  bakıldığında internet ortamının sınırsız ama sınırların her zaman cüzdanımızdaolduğu düşünüldüğüne Vine’dan gelen bu haber biraz olsun yüzleri güldürüyor.

  •   Android İçin İnternet Gerektirmeyen Mobil Oyun Önerir misiniz?
  •   Vine sahibi nasıl para kazanıyor?
  •   iPhone 5s Vine boyutu nasıl küçültülür?

Android cihazlar için henüz aktif edilmeyen uygulama şuan yalnızca iOS platformunda bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar, yeni gelen güncellemeyle beraber uygulamanın eskinine göre daha hızlı olduğunu savunuyor. Yeni Vine güncellemesi hakkında fikirleriniz varsa buyrun yorumlara.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*