OnePlus’tan Mobil Oyunculuğa Farklı Bir Boyut Geliyor!

Geçen sene ortaya çıkan OnePlus firması Cyanogen romunu kullanan One modeli ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve ucuz fiyatlara üst seviye cihazlar yapabileceğini gösteren firma olarak kendini göstermişti.

Bir nevi davetiye usülü alınabilen OnePlus One ise oldukça talep görmüş ve gözler firmanın OnePlus Two cihazına çevrilmişti.

Muhtelemelen metal kasa ile gelecek olan cihazın tanıtımından önce OnePlus forumunda önemli bir detay ortaya çıktı.

İlk olarak yukarıdaki görsel ile duyurulan fakat detay verilmeyen bu yeni cihaz ile dikkatleri tekrar üzerine toplayan firma “Bu bir saat ya da tablet değil, bu bir Game Changer” olarak tek bir cümlelik açıklama yaptı. Bir de Nisan ayında ortaya çıkacağı belirtilmiş.

İsim olarak OnePlus One GameChanger şeklinde duyurulması beklenen cihaz için mobil oyunlar adına yeni bir soluk olacağı anlaşılıyor. Fakat detay verilmemesi, bizleri paylaşılan görsellerden yorum yapmaya itiyor.

Yukarıda gördüğünüz resimle OnePlus logosu iki led ışık ile çizilmiş. Yani ihtimaller Nintendo Wii gibi bir hareket takibi yapacak bir cihaz olabileceği düşüncesini akıllara getiriyor. Ancak resmi bir açıklama olmadığı için bu sadece bir tahmin.

Bu resime bakacak olursak eğer Cihazın elle tutulacağı hissi uyandırıyor. Yani bir önceki resim ve bu resimi birleştirirsek PlayStation Move ve Xbox Kinect gibi bir sistem ile de karşı karşıya olabileceğimizi gösteriyor.

Diğer bir yandan sadece son resmi ele alacak olursak PlayStation Vita gibi Android tabanlı bir el konsolu da gelebileceğini düşünebiliriz. Buradan da hareketle ya ayrı bir cihaz ya da One GameChanger adı nedeniyle OnePlus One cihazı için bir ekstra aparat da olabileceği ihtimali de doğuyor.

  •   En İyi Mobil Online Oyun Hangisidir?
  •   Cep Telefonu-Laptop-LCD Televizyon Yeni Vergi Mi Geliyor?
  •   LG OPTİMUS VU Nasıl Bir Telefon?

Sizler de bu görsellerden hareketle ne gibi bir cihaz olabileceği düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Ayrıca PS Vita demişken, Webtekno olarak PlayStation Vita, iPhone 6 ve birçok hediye verdiğimiz kampanyamız devam ediyor. Siz hala katılmadıysanız bu adres üzerinden detayları öğrenebilir, kampanyamıza katılarak bu iki güzel hediye ve diğer hediyelerden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*