Atari’den Fitness Uygulaması: Atari Fit

90’lar ve öncesinde çocukluk yaşayanlar iyi hatırlar. O zamanlardaki oyun konsolumuz Atari‘ydi. Milyonlar satan ama Türklerin genellikle Micro Genius çakma markasıyla ve1000000000000 in 1 kasetleriyle tanıdığı Atari, şu andaki tüm konsollardan daha keyif verdiğini açıkca söyleyebilirim.

Şimdi ise mobil teknolojilere yöneldiği anlaşılan Atari firması Atari Fit adlı yeni uygulamasıyla sporculara kolaylık sağlayacak.

150 spor egzersizi içeren uygulama aynı zamanda koşu ve adımsayar özellikleri de içeriyor.

Ayrıca sonuçta yapan firma Atari olduğu için Atari Fit uygulamasına birkaç oyun da eklemeyi atlamamış. Bu oyunları uygulama için para (coin) ile oynayabileceğiniz şekilde ayarlanmış olan sistemde coin kazanmak için ise egzersiz yapmanız gerekiyor.

Daha sonra yenilerinin de ekleneceği belirtilen bu oyunlar ise Pong, Centipede ve Super Breakout olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca biraz önce bahsettiğimiz 150 egzersiz seçeneğiyle özellikle spor salonlarında yapacağınız her hareketi ve setleri rahatça yazabileceğiniz, programınızı bu uygulamaya ekleyebileceğiniz bir sistem içeren Atari Fit aynı zamanda sizin yapmak istediğiniz çalışmaya göre de bir program hazırlayabiliyor.

Bunun yanı sıra online olarak arkadaşlarınız ile yarışmanızı ve takım kurabilmenizi de sağlayan uygulama, yapacağınız spor egzersizlerini hem daha programlı hem de biraz işin içine eğlence katmanızı sağlayacak.

Hareketleri nasıl yapacağınıza dair bilgiler de içeren uygulamada ajanda gibi spor yapacağınız günleri de programlayabiliyorsunuz.

İlk bakışta oldukça kullanışlı ve işe yarayacak gibi görünen Atari Fit, okuduğunu anlayabilecek kadar İngilizcesi olan ve spor salonlarında zaman geçirenler için çok kullanışlı olabilir.

Uygulama maalesef sadece Android ve iOS platformlarında bulunuyor. Yani Windows Phone kullanıcıları için bir yamuk da Atari’den gelmiş.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*