iOS 8.3’de Uygulama İndirmek Şifresiz Olacak

Teknoloji savaşına tüm hızıyla devam eden Apple’dan taze haberler gelmeye devam ediyor. 9to5mac sitesinden internete yayılan habere göre, 3. beta sürümü yayımlananiOS 8.3’e ait olan yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Uzun zamandır bu işletim sistemine ait olan değişikleri merakla bekleyen kullanıcılar haberin ortaya çıkmasıyla birlikte rahat bir nefes aldı. 9to5mac’in haberinde App Store’un uygulama indirme hızında fark edilir bir değişiklik yapılacağı yer alıyor. Ancak sitenin iddiaları sadece bu özellikle sınır değil. Touch ID özelliğinden faydalanan kullanıcıların kolaylıkla gerçekleştirebildiği kimlik doğrulama işlemi bu özelliğin bulunmadığı iOS cihazlarda büyük sorun yaratıyordu. Yeni gelen özellikle birlikte bu sorun ortadan kalkacak ve kullanıcılar iTunes içerikleri ve ücretsiz uygulamalar için şifre girmeyecek.

9to5mac tarafından yayımlanan görsellerde şifre ayarları bölümünden bu özelliği nasıl aktif veya pasif yapabileceğiniz kolaylıkla görülüyor. App Store’u veya iTunes’u sürekli olarak kullanan kişiler düşünüldüğünde bu yeni özellik çok ses getireceğe benziyor.

Rate this post
Rate this post

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*